Kurv 0

Halvhøj senge

Indret børneværelset med en halvhøj seng og lad dit barn slippe fantasien løs - både om dagen og natten. En halvhøj seng er nemlig perfekt både til leg, hygge og til at sove i. Se udvalget på wupti.com.

Halvhøj seng - en juniorseng til leg og hygge

En seng kan bruges til meget mere end bare at sove i! Vores udvalg af børnesenge indbyder til hygge og leg. Med en halvhøj juniorseng er du garanteret en god seng som dit barn kan sove trygt i om natten. Derudover får du en seng som barnet kan udnytte til leg og hygge om dagen.

Måske elsker din datter at lege prinsesse? Med en halvhøj seng kan duhurtigt bygge et slot op af puder, lagner og mange andre ting. Eller måske er det bede at bygge et fort til sønnen? Du kan også bygge sengen om til en hyggelig hule, hvor du kan fortællle spændende historier og eventyr. Det er kun fantasien der sætter græner for hvad I kan bruge børnsengen til.

 

Få mere plads med en halvhøj seng

Hvis du mangler plads på børneværelset, så kan en halvhøj seng være det helt rigtige valg. En børneseng kan hurtigt optage meget plads på gulvet, og så kan det være svært at få alt juniors legetøj til at være derinde. Med en halvhøj seng får du frigivet mere gulvplads, da sengen kommer væk fra gulvet. Det er med til at gie dig nye opbevarings- eller legemuligheder - og så e det perfekt til når der skal bygges huler.

 

Køb halvhøje juniorsenge på wupti.com

Uanset hvilen model du bedst kan lide, så kan du hurtigt og nemt bestille din nye juniorseng hjem til børneværelset. På wupticom kan du både finde senge til piger og drengesenge. Derudover har vi et stort udvalg af godt madrasser i en fantastisk kvalitet, så dit barn kan sove godt om natten.