Kurv 0

Juniorsenge

Det er et stort skridt, når dit barn skal rykke fra babysengen og over i en juniorseng. Hos wupti.com finder du flere smarte juniorsenge at vælge imellem både almindelige juniorsenge og halvhøje juniorsenge i mange modeller.

Flotte juniorsenge til børneværelset

Hos wupti.com kan du finde forskellige juniorsenge til børn. Lad dit barn slippe fantasien løs om natten i trygge rammer, der giver et godt fundament for en god kvalitetssøvn.

 

Derfor skal du vælge en juniorseng til dit barn:

  • En juniorseng skaber en naturlig og tryg overgang imellem babyseng og voksenseng
  • Juniorsenge er designet til børn og appellerer derfor i udtrykket til familiens yngste
  • Sengene fås både som almindelige juniorsenge og som halvhøje senge, hvor der kan leges under.

Tiden flyver afsted, og før du ved af det, er dit barn vokset ud af babysengen, og du skal til at finde en ny sengeløsning til børneværelset. Mange vælger at hoppe direkte til voksensengen, men faktisk kan det være meget trygt for mange børn med en form for mellemstation – nemlig juniorsengen. Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af modeller for enhver smag, herunder både helt enkle juniorsenge samt juniorsenge med kendte motiver eller med sengehimmel for de små prinser og prinsesser. Tag gerne dit barn med på råd, når den perfekte juniorseng skal vælges, eller overrask barnet med den seng, du selv tror vil blive det største hit.

 

Valget af den helt rigtige juniorseng

Med så mange forskellige modeller at vælge imellem, kan det være svært at finde ud af, hvor det er bedst at begynde og ende. Vi vil dog vove den påstand, at der helt sikkert vil være nogle af vores juniorsenge, der står ud fra mængden og tiltaler dig og dit barn mere end andre.

Først og fremmest kan du gøre op med dig selv, om den nye juniorseng skal have normal højde, eller om den gerne må være halvhøj. Når børnene når den alder, hvor det er tid til juniorseng, er mange af dem også store nok til en halvhøj seng, der giver mulighed for opbevaring eller for at bygge hule under selve sengen. Mange børn vil også synes, at det er sjovt at skulle kravle op ad stigen til sengen, når det er tid til at gå til ro, men ekstra højde er selvfølgelig ikke for alle. Du kender dit barn bedst og ved derfor, om denne løsning vil fungere hjemme hos jer, eller om det er bedre at gå efter en juniorseng i normal højde.

 

Køb juniorseng online her hos wupti.com

Er du på jagt efter en ny og smart juniorseng, som dit barn vil elske at falde til ro i om aftenen efter en god og begivenhedsrig dag? Vælg din foretrukne juniorseng her, og læg din bestilling med det samme, så du snart kan få den hjem.