Kurv 0

Pigesenge

Find den rigtige seng til pigeværelset på wupti.com. Find vores udvalg af forskellige pigesenge og vælg den der passer bedst til din datter. Indret værelset med en seng der lader dit barn sove godt om natten.

Senge til pigeværelset

Skal du indrette pigeværelset med en flot seng, så kan du finde et spændende udvalg af pigesenge på wupti.com. Det er nemlig vigtigt at din datter får den helt rigtige børneseng, som både passer til hendes personligt stil, men som også er med til at give hende en god nats søvn.

Elsker din pige at være en ægte prinsesse? Med en af vores halvhøje senge har du mulighed for at bygge et ægte prinsesse-slot ud af lagner og puder. Lad din pige slippe fantasien løs på hendes værelse og lad hende bruge sengen som en del af hendes leg. Du kan også finde senge med rutsjebaner, hvis du har en pige de eler at få en flyvende start på dagen.

 

Vælg den rigtige pigeseng

Det kan være svært at vælge den helt rigtige pigeseng. Der findes nemlig utroligt mange modeller og designs som kan være tiltalende at putte ind på værelset. Derfor gælder det om, at du finder ud af din datters behov, så I kan vælge den helt rigtige seng.

Du kan eksempelvis overveje hvordan pigeværelset skal indrettes. Skal sengen optage plads på gulvet, eller vil I gerne have frigivet gulvpladsen til mere leg? En køjeseng eller en højseng kan være det rigtige valg, hvis I gerne vil udnytte gulvpladsen bedst muligt. Derudover skal I selvfølgelig vælge en pigeseng der passer perfekt ind i din datters stil - uanset om hun er til hvide senge eller en seng i en flot farve.

 

Køb din pigeseng på wupti.com

Find din nye børnseng på wupti.com. Vi har forskellige senge til piger, som med garanti vil passe perfekt ind på pigeværelset. Udover at finde den rigtige seng, så har du også mulighed for at finde en madras, som kan hjælpe dit barn med at sove godt og trygt om natten.