Kurv 0

Børnesenge

Indret børneværelset med en børneseng, der passer til dit barn og dets søvnbehov. Lad dit barn slippe fantasien løs i en af vores lækre senge. Her på siden finder du vores udvalg af børnesenge i en god kvalitet, som med garanti kan skabe rammerne for en god nats søvn.

Find den rigtige børneseng til de mindste

Det er vigtigt at dit barn for dit barns udvikling, at barnet får en optimal søvn. Derfor kan du på wupti.com finde et bredt udvalg af forskellige børnesenge, som kan være med til at skabe de bedste rammer for barnets søvn.

Den rette mængde og kvalitet af søvn er yderst vigtigt for os - og specielt vores børn. Søvnen har nemlig en direkte indvirkning på barnets helbred og mentale velvære. Udover at udskille et væksthormon, så styrker søvn også immunforsvaret, samt opbygger kroppens celler. En god nats søvn er også med til at bearbejde og lagre oplevelser og læringer.

Når du skal vælge den rigtige børneseng til familiens mindste, skal du vælge en seng der er med til at støtte barnets krop og som også er behagelig at putte i.

 

Sådan vælger du din nye børneseng

Dit barn har en livlig fantasi, som du med fordel kan indrette efter. Vælg en børneseng der lader barnet drømme frit om natten, men som også kan skabe glæde og leg om dagen. Elsker dit barn at lege rollespil eller gemmeleg? Vælg en halvhøj børneseng der hurtigt kan forvandles til en hul med puder og tæpper. Smid et lagen over sengen, så det bliver mørkt og brug hulen til atfortælle spændende historier. Du kan også vælge en køjeseng, der kan skabe mere plads på gulvet. På wupti.com kan du også finde børnesenge med rutsjebane, hvis barnet elsker at have fart på.

Et godt sted at starte når du skal have en ny seng til dit barn, er størrelsen. De to mest almindelige størrelser er 70×160 cm og 90×200 cm. En børneseng i størrelsen 70x160 er en god, lille størrelse, som kan lette skiftet fra en babyseng til en juniorseng. Sengen er desuden at foretrække, hvis du har et lille værelse.

Størrelsen 90×200 cm er god, fordi barnet kan vokse og brede sig i sengen. Sengen giver dit barn rig mulighed for at slippe fantasien løs om natten og barnet kan let brede sig.

 

Se udvalget af børnesenge på wupti.com

Dyk ned i vores brede sortiment af børnesenge på wupti.com og få hurtig levering. Du kan finde mange forskellige modeller og farver, så du kan vælge den seng der passer bedst til børnevæelset. I vores udvalg har du bl.a. mulighed for at købe:

... og meget mere! Giv dit barn de bedste rammer for en god nats søvn, med en børneseng i god kvalitet fra wupti.com.