Kurv 0

Udtrækssenge

Den smarte udtræksseng giver dig mulighed for at skabe endnu mere sengeplads på børneværelset. Se vores aktuelle udvalg af forskellige børnesenge med udtræk her på siden.

Udtrækssenge til dit børneværelse

Elsker dit barn at have gæster på besøg, eller måske bare boltre sig på ekstra sengeplads om natten? En udtræksseng kan være det perfekte valgt til børneværelset, hvis du ønsker hurtigt at kunne tilføje ekstra soveplads. Med et enkelt greb kan du hurtigt og let hive endnu en soveplads frem.

Vores udtrækssenge fremstilles i lækre kvaltetsmaterialer, som giver en god ramme for dit barns nattesøvn. På wupti.com kan du også finde madrasser i mange forskellige størrelser, så du kan finde den der passer til jeres nye udtræksseng.

Vores junior udtrækssenge:

  • Findes i mangle flotte modeller og designs, så du let kan indrette værelset.
  • Gør det let at skabe mere soveplads, hurtigt og effektivt.
  • Er mere komfortabel end en luftmadras til gæsterne
  • Er ikke mere pladskrævende end én seng

Du får derfor en komfortabel soveplads, som samtidig ikke kræver ekstra opbevaringsplads.

 

Hvilken børneseng skal jeg vælge?

Der findes at hav af mange fantastiske børnsenge, som du let kan indrette værelset med. Uanset om du er forelsket i den funktionelle udtræksseng, den prakiske køjeseng, eller en af de smarte halvhøje eller højsenge, så kan du finde et bredt udvalg af senge online på wupti.com

Vælg den børneseng der passer bedst til jeres behov og som passer perfekt ind på jeres børneværelse. Når du skal vælge en seng, er det vigtigste at I finder en model som dit barn bliver glad for.

 

Køb en udtræksseng til børn på wupti.com

På wupti.com holder vi altid vores sortiment aktuelt og opdateret, så du kan finde den seng der passer perfekt til jeres børneværelse. Se vores store udvalg af senge og børnesenge, så I kan sove godt om natten. Når du har fundet din favorit, så kan du nemt og enkelt bestille sengen hjem.