Kurv 0

Boxmadrasser 120x200

Søger du en kvalitetsmadras med stor komfort til en god pris? Så er en boxmadras et smart valg. En boxmadras i størrelsen 120x200 er især for dig, der sover alene, men gerne vil have ekstra god plads at brede dig på. Gå på opdagelse blandt vores boxmadrasser på 120x200 cm.

Find boxmadras på 120x200 cm

Leder du efter en boxmadras på 120x200 cm? Her finder du et stort udvalg af boxmadrasser med netop disse mål. En 120x200 cm boxmadras svarer til en stor enkeltmandsseng eller en lille halvandenmandsseng. Det gør madrassen meget anvendelig i flere situationer. 

 

Madrassen er perfekt til dig, der som udgangspunkt har madrassen for dig selv, og som godt kan lide en stor seng. Størrelsen tilføjer en følelse af hotellignende luksus til din enmandsseng. Med en boxmadras på 120x200 cm får du altså en stor madras i høj kvalitet.

 

Hvorfor vælge en 120x200 madras?

Hvis du ikke specifikt er på jagt efter 120x200 cm boxmadras, synes du måske, at det lyder som en atypisk størrelse for en seng. Men der er flere årsager til, at en boxmadras på 120x200 cm er det rette valg for nogle. Her giver vi dig tre eksempler på, hvornår en seng med netop disse mål er smart:

  • Du vil forkæle dig selv med mere plads i enkeltmandssengen.
  • Din teenager er vokset ud af sin børneseng.
  • Du bor småt og har ikke plads til en dobbeltseng.

Vi tilbyder dog boxmadrasser i flere størrelser, så du kan finde netop de mål, som passer til dig. Om du er ude efter en enkeltseng, en dobbeltseng eller en trekvartseng, så kan du bestille den her.

 

En boxmadras er minimalisme

Med en boxmadras får du en enkel og stilren seng. Du skal ikke gøre andet end at montere nogle ben under madrassens bund, og så har du din færdige seng. Mere indviklet behøves det ikke at være. Er du til minimalistisk indretning af dit hjem generelt, vil en boxmadras derfor passe rigtig fint ind. Er du ikke helt sikker på, om en boxmadras er det bedste valg for dig? Så se vores fulde udvalg af senge.