Kurv 0

Boxmadrasser 140x200

Med en boxmadras på 140x200 cm fra wupti.com får du en seng i høj kvalitet til en skarp pris. Du bør vælge denne seng, hvis du leder efter mindre dobbeltseng eller en meget stor halvandenmandsseng - og du samtidig vil holde prisen nede uden at gå på kompromis med nattesøvnen.

Hvad er en 140x200 cm boxmadras?

En boxmadras er en seng, der er konstrueret meget enkelt, som ikke fylder særligt meget i dit soveværelse, og som har et minimalistisk udtryk. Boxmadrassens enkelhed gør sengetypen meget prisvenlig, og samtidig er du sikker på at få en kvalitetsseng, som vil forbedre din nattesøvn i mange år fremover. Der er altså mange gode grunde til at vælge en boxmadras, men hvilken størrelse passer til dine behov?

Boxmadrasser på 140x200 cm er et rigtig godt bud på en seng til parret, der har brug for en ny dobbeltseng, men som bor småt, har et lille soveværelse eller bare godt kan lide at sove tæt. Denne størrelse seng er dog også foretrukken blandt rigtig mange singler, der bare gerne vil have en seng af en vis størrelse og ikke gider nøjes med en enkeltmandsseng. Har du et gæsteværelse, er en boxmadras på 140x200 cm også et smart sengevalg, fordi den egner sig godt til både en og to overnattende gæster.

 

Hvorfor vælge en 140x200 cm boxmadras?

Her på siden finder du boxmadrasser, der måler 140x200 cm i størrelsen. En boxmadras på 140x200 cm er en meget populær seng. Det skyldes, at madrassen er en mellemstørrelse, der kan benyttes i mange forskellige situationer på tværs af boligforhold og partnerstatus. Madrassen svarer til en lille dobbeltseng, men kaldes også ofte for en trekvartseng eller en stor halvandenmandsseng. En boxmadras i denne størrelse kan derfor opfylde vidt forskellige behov.

 

Boxmadrasser i mange størrelser

Leder du efter en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng eller en dobbeltseng? Eller måske søger du en seng, der er ekstra lang seng? Her hos wupti.com finder du et stort udvalg af boxmadrasser i alle størrelser, herunder:

Der er med andre ord senge og størrelser for enhver smag. Gå på opdagelse i vores brede sortiment på siden, og find den helt rette drømmeseng, du kan sove godt i.