Kurv 0

Boxmadrasser 180x200

Sov godt om natten med en boxmadras på 180x200 cm fra wupti.com. Vores store dobbeltsenge er alle fra kendte mærker, af høj kvalitet og til skarpe priser. Find en billig boxmadras på 180x200 cm her, og få den leveret direkte hjem til dig. Godnat, og god tur til drømmeland.

Hvorfor vælge boxmadras på 180x200 cm?

Med en boxmadras i størrelsen 180x200 cm får du en stor dobbeltseng, og disse mål er foretrukne blandt mange.

Er du usikker på, hvilken størrelse boxmadras, der bedst passer til dine behov, kan du herunder få gode råd til valg af sengestørrelse. Din sengs mål afhænger nemlig ikke bare af dine personlige ønsker, men hænger også sammen med størrelsen af dit hjem, din partnerstatus og hvilket værelse sengen skal stå i.

 

Boxmadrasser i mange størrelser

Her kan du få overblik de mange størrelser boxmadrasser, vi tilbyder hos wupti.com:

  • 80x200 cm: En smal enkeltseng, der er god til det store barn eller det lille soveværelse.
  • 90x200 cm: En klassisk enkeltseng. Den er perfekt til teenageren eller dig, der sover alene i et lille soveværelse.
  • 120x200 cm: Vælg en seng med disse mål, hvis du som udgangspunkt sover alene, men gerne vil have bedre plads. Denne størrelse svarer til en lille trekvartseng.
  • 140x200 cm: Meget udbredt og let anvendelig mellemstørrelse, der kan beskrives som en stor trekvartseng eller en lille dobbeltseng. Den er populær blandt både singler, der vil have masser af plads, og par, der har et lille soveværelse.
  • 160x200 cm: En god dobbeltseng, der passer ind i de fleste soveværelser.
  • 180x200 cm: Den store dobbeltseng er for dig, der ikke vil gå på kompromis med nattesøvnen, men vil have rigtig god plads og kan prioritere det i soveværelset.
  • 90x210 cm: Er du høj af bygning, har du muligvis brug for en madras med ekstra benplads. Dette mål svarer til en lang enkeltseng.
  • 180x210 cm: Den ekstra lange boxmadras findes naturligvis også som dobbeltseng.

Vi forhandler alle almindelige sengestørrelser, også boxmadrasser på 180x200 cm. Vores madrasser og senge er udvalgt på baggrund af kvalitet og findes i alle prisklasser. Find din nye seng her.