Kurv 0

Boxmadrasser 90x200

Er det tid til en ny enkeltseng? Så find en kvalitetsrig og billig boxmadras i størrelsen 90x200 cm blandt vores store udvalg her på siden. Med en boxmadras på 90x200 cm får du en solid seng i et stilrent design, der passer perfekt til soveværelset, teenageværelset eller gæsteværelset.

Skift til en billig boxmadras på 90x200 cm

Der kan være mange grunde til at skifte sengen ud med en ny boxmadras på 90x200 cm. Måske er din nuværende madras bare blevet gammel og slidt, og faconen holder ikke længere. Eller er din madras for blød eller for hård? Eller måske er dit store barn vokset ud af barnesengen og trænger til en ny seng i voksenstørrelse til teenageårene, der er lige om hjørnet. Nogle oplever også, at de har fået dårlig ryg, eller at kroppen har på anden vis ændret sig. Dermed er der også andre krav til madrassen end før. 

 

Boxmadras med eller uden tilbehør

Når du køber en ny boxmadras er det en god idé at holde øje med, hvad du får med i købet. Nogle gange får du nemlig alt nødvendigt udstyr med i købet, andre gange skal du tilkøbe ekstra tilbehør ved siden af. Her er tre ting, som du bør købe sammen med din nye boxmadras, hvis ikke det allerede er inkluderet.

  • Sengeben: En boxmadras er en billig løsning, når du skal have en ny seng. Du skal nemlig ikke gøre andet end at fastgøre ben under madrassen, og så er din nye seng klar.
  • Topmadras: En god topmadras er nødvendig, når du vælger en boxmadras som seng.
  • Opbevaring: Nogle boxmadrasser har opbevaring under madrassen. Se vores fulde udvalg af senge med opbevaring på 90x200 cm.

Uanset om du leder efter en boxmadras med eller uden tilbehør, kan du med stor sandsynlighed finde det, du søger, hos wupti.com. Og er du specifikt på jagt efter en boxmadras, der måler 90x200 cm, kan du med garanti finde den lige her. Vi har boxmadrasser i alle prisklasser, og ind imellem kan du også være heldig at finde god boxmadras på 90x200 cm på tilbud.