Kurv 0

Boxmadrasser

Det er vigtigt med en god nats søvn, og det får du nemmest, når komforten er helt i top. Hos wupti.com kan du finde boxmadrasser i diverse mål og med forskellig hårdhed, så du kan vælge den der passer bedst til dit behov.

Boxmadrasser på wupti.com

Er du på udkig efter en ny seng til dit soveværelse, så kan du med fordel overveje en boksmadras. En bokxmadras kendetegnes ved, at du bygger en træramme med ben op omkring en springmadras. Herover følger en topmadras, så du virkelig får masser af komfort for pengene.

Med en boxmadras får du alle de gode kvaliteter fra en springmadras. På grund af madrassens opbygning af fjedre, får du en helt fantastisk komfort og støtte til din krop, som kan være med til at give dig en endnu bedre søvn.

Vores boxmadrasser sommer i mange forskellige størrelser, så det er selvfølgelig vigtigt at du vælger den der passer bedst til dig. Vi anbefaler at du vælger en madras der er minimum 10cm længere end din højde, når du investerer i en boksmadras - uanset om du er på udkig efter en enkeltmands-, trekvart eller dobbeltseng. På den måde, er der god plads til dig i sengen.

 

Husk en topmadras

Når du investerer i en boxmadras, så kan du med fordel også tage et kig på vores udvalg af topmadrasser. Nogle af vores boxmadrasser kommer allerede med en topmadras og inde på produktet kan du læse mere om selve madrassen og dertilhørende topmadras.

En topmadras kan øge din sovekomfort og er desuden med til at vedligeholde din egen madras. Ved at benytte en topmadras undgår du nemlig unødig slid på boxmarassen. Derudover kan du bruge topmadrassen til at fjerne revnen mellem de to boksmadrasser, hvis du ønsker en bred dobbeltseng.

 

Vælg den rigtige boxmadras

Boxmadrasserne kommer i mange forskellige størrelser og her er det vigtigt at du som kunde gør op med dig selv, hvad du har brug for. Den rette størrelse afhæger bl.a. af hvor mange der skal sove i sengen, hvor meget plads i hver især kræver i sengen, hvor meget plads du har på værelset og hvor meget plads du ønsker at sengen skal optage af den plads. Her på wupti.com forhandler vi boxmadrasser i følgende størrelser:

Som du kan se, så er der rig mulighed for at finde netop den størrelse, der passer bedst ind i jeres soveværelse og pladsbehov.

Når du har fundet den rigtige størrelse, så er det selvfølgelig også vigtigt at du tager stilling til boxmadrassens fasthed. Fastheden har nemlig betydning for, hvordan madrassen støtter din krop under søvnen. Rygsøjlens position er altafgørende for dit valg af madras – både når du ligger på ryggen, men også når du ligger på siden.

Når du ligger på ryggen, så er det mest optimalt at hele ryggen har kontakt med madrassen. Underlaget skal derfor røre ved din lænd. Derudover skal din rygsøjle gerne ligge lige, hvis du lægger dig på siden.

Disse to faktorer spiller en stor rolle, når du vælger den rigtige fasthed af madrassen.

 

Køb din boxmadras online på wupti.com

Bestil din nye boxmadras hjem allerede i dag og glæd dig til mange nætters god søvn. Når du har valgt den model der passer bedst til dig og dine behov, så kan du hurtigt og enkelt bestille den hjem til din adresse. Du kan med fordel se hele vores udvalg af senge og madrasser, så du kan vælge dem der passer bedst hos dig. Vi forhandler kun produkter i en yderst lækker kvalitet, som er med til at give dig den mest optimale søvn.