Kurv 0

Dobbeltsenge

Få al den plads, du drømmer om, når turen går til drømmeland. Med en dobbeltseng kan I sove side om side, eller du kan brede dig alene over den store madras. Vi forhandler dobbeltsenge i flere størrelser, mange designs og med forskellige funktioner. Køb din nye dobbeltseng her.

Hvorfor få ny dobbeltseng?

Ønsker du dig en ny dobbeltseng? Der er mange grunde til at få en ny seng. Måske flytter du sammen med kæresten og har brug for mere plads. Måske er din nuværende madras for blød, og din ryg har bedre af mere støtte om natten. Måske har du en dobbeltseng, som du har været glad for i mange år, men som er slidt og trænger til at blive skiftet ud. Eller måske har du et lille soveværelse og kunne godt tænke dig en dobbeltseng med opbevaring.

Uanset hvad netop din grund er, kan du finde en billig dobbeltseng hos wupti.com. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige dobbeltsenge. Vores sortiment byder på senge for enhver smag og i alle prisklasser, så her kan du få lige det, du leder efter, uanset budget og behov.

 

Vælg den rigtige dobbeltseng

En god dobbeltseng er ikke ens for alle. Er du i tvivl om, hvilken seng, der passer til dig? Så kan du her se nogle af de ting, som du bør overveje.

  • Skal din dobbeltseng være smal eller bred? Om du bør vælge en trekvartseng på 140 cm, en dobbeltseng på 160 cm eller en stor seng på 180 cm afhænger ikke bare af, hvad du bedst kan lide; dit soveværelses indretning og mål har også indflydelse.

  • Vil du have en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng? Både komfort, designstil, funktionalitet og pris varierer afhængigt af sengetypen.

  • Sover du bedst på en blød, medium eller hård madras? Madrassen er det allervigtigste, når du vælger ny seng, for madrassen skal matche netop din ryg.

Det er forskelligt, hvad vi synes udgør en god seng. Her hos wupti.com kan du med sikkerhed finde en seng, som passer til netop dig.