Kurv 0

Elevationssenge

Hvis du ønsker at sidde i sengen og læse, se TV eller vil have fødderne oppe, er en elevationsseng det rette valg. Med en elevationsbund har du mulighed for at hæve både hoved og ben efter dine ønsker og behov. Se de forskellige størrelser og modeller her på siden.  

Elevationssenge på wupti.com

En elevationsseng er den ultimative luksusseng, som giver dig mulighed for at hæve hoved- og fodenden af sengen. Denne justering giver dig mulighed for at tilpasse din sidde- eller liggestlling, så du får den rigtige større og meget bedre komfort. Sengen er derfor perfekt til dig, der eksempelvis nyder at læse en bog i din seng.

Elevationssengen kendetegnes ved at den traditionelle sengebund er skiftet ud med en motoriseret bund. Elevationsbunden har typisk mellem 2 og 5 motorer, som kan hæves og sænkes efter dit behov. Elevationssengen er således et godt valg, his du ønsker selv at justere din sovestilling. På denne side kan du se vores udvalg af forskellige elevationssenge.

 

Hvorfor skal du vælge en elevationsseng?

Der findes fleres grunde til at en elevationsseng kan være det helt rigtige for dig. Med sine justeringsmuligheder, så kan sengen være med til at forbedre din søvnkvalitet og give dig en langt bedre komfort om natten. Mange bruger desuden deres seng til at læse i eller måske se en serie, og her kan de forskellige justeringer også give dig en behagelig stilling.

Derudover er sengen perfekt til:

  • Atleten der dyrker meget sport, og nyder at have benene eleverede om natten.
  • Til dig der har rygproblemer eller andre skavanker, hvor en almindelig madras og seng ikke yder den korrekte komfort eller støtte.
  • Til dig der gerne vil have lidt ekstra luksus og mulighed for selv at indstille din sovestilling.

Elevationssengen kan være gavnligt for en række forskellige mennesker og defor holder vi altid vores sortiment opdateret, så du får den bedste seng for pengene.

 

Find den rigtige elevationsseng

Vi forhandler elevationssenge fra en række forskellige brands, som har det til fælles at kvaliteten er i top og der er fokus på god søvn. Sengene sælges desuden komplette med både bund, madras og motor, så du hurtigt kan komme til at nyde sengens mange indstillinger og fordele.

Vi forhandler elevationssenge i forskellige størrelser:

  • 90x200 : Denne sengestørrelse er perfekt som enkeltseng. Som par kan man overveje at købe to af denne model, hvis begge parter ønsker at have en elevationsseng.
  • 120x200 : Sengen er perfekt til dig der sover alene, men som ønsker at have lidt mere plads at boltre sig på om natten.
  • 140x200 : Madrassen på denne seng går ud i ét og derfor er sengen oplagt hvis man sover en person og gerne vil have mest mulig plads.
  • 180x200 : Her får du det komplette sæt som dobbeltseng. Perfekt til parret der ønsker en luksusseng, med mulighed for at indstille sove- og siddepositionerne.

 

Bestil din nye seng hos wupti.com

En elevationsseng er en meget fleksibel seng, idet den kan justeres til at støtte dig lige præcis der, hvor du har behov for det. Men på wupti.com finder du også et bredt udvalg af andre senge. Om du er mest til en kontinental seng eller på udkig efter børnesenge, så har vi et bredt udvalg af senge der med garanti kan give gode rammer til din søvn. Se dem alle sammen online og bestil hjem allerede i dag.