Kurv 0

Enkeltsenge

Sov godt hver nat i en enkeltseng fra wupti.com. Her på siden finder du mange slags enkeltsenge - alle i topkvalitet. Vores store udvalg byder på senge i alle prisklasser, så hvis du leder efter en billig enkeltseng, der ikke slækker på komfort eller design, kan du finde den her.

Vælg din nye enkeltseng

Vi har mange forskellige typer enkeltsenge at vælge mellem, og du kan med stor sandsynlighed sagtens finde dit nye køb her hos os. Går du efter en prisvenlig boxmadras i høj kvalitet og udført i et enkelt design? Eller er du på jagt efter en eksklusiv elevationsseng, der giver maksimal komfort og støtte? Eller leder du efter en enkeltseng med opbevaring? 

Vi har masser af enkeltsenge med opbevaring, som skaber ekstra plads i soveværelset, på teenageværelset eller på gæsteværelset. Men vi tilbyder også større senge med opbevaring, hvis du ønsker at se vores fulde sortiment.

 

Hvor stor er en enkeltseng?

En enkeltmandsseng kan have flere størrelser, og hvilken du bør vælge afhænger både af dine personlige behov og af indretningsmulighederne i dit soveværelse. Herunder kan du se målene på de enkeltsenge, vi fører hos wupti.com:

  • 80x200 cm: Til dig, der har brug for en smal seng til det lille soveværelse.

  • 90x200 cm: Den mest almindelige enkeltseng, der har fin bredde og standardlængde.

  • 90x210 cm: En ekstra lang seng til dig, har er høj af bygning og har lidt mere plads i soveværelset.

Ovenstående mål gælder for vores enkeltsenge til voksne, men de kan naturligvis også anvendes til store børn og teenagere. Derfor finder du også enkeltsenge til børn her på siden. Vil du vide mere om vores udvalg af børnesenge? Se mere herunder.

 

Find en god seng til baby, barn og teenager

Som voksne kan vi som regel have vores senge i mange, mange år, men som børn er vi nødt til at skifte sengen ud oftere i takt med, at vi vokser. Her hos wupti.com kan du derfor finde en børneseng uanset dit barns alder. Vi forhandler både fine babysenge, eventyrlige juniorsenge og moderne senge til teenagere. Så kan dit barn altid sove godt og behageligt.