Kurv 0

Kontinentalseng 180x200 - komfort i luksusklassen

En kontinentalseng på 180x200 cm er for dig, der ikke går på kompromis med nattesøvnen. En seng i denne størrelse giver dig god plads at sove på, og samtidig sikrer kombinationen af flere madrasser ovenpå hinanden en formidabel liggekomfort.

Find en kontinentalseng på 180x200 cm

Leder du efter en ny dobbeltseng, bør du gå på opdagelse her på siden blandt vores kontinentalsenge. Her har vi samlet wupti.com’s kontinentalsenge på 180x200 cm - et meget populært valg, når det er tid til en ny seng.

Der er flere grunde til, at mange vælger netop denne type seng. Målene har selvfølgelig betydning; sengens størrelse er afgørende for, om du har plads nok til, at du kan ligge godt og falde til ro, når mørket sænker sig udenfor. Men hvorfor falder valget for manges vedkommende på en kontinentalseng? Vi giver tre bud herunder.

 

Hvorfor vælge en kontinentalseng?

Er du i tvivl om fordelene ved en kontinentalseng? Så se tre gode grunde til at vælge en kontinentalseng herunder.

  • Mange madrasser giver høj komfort. En kontinentalseng har hele tre madrasser. Det sikrer din krop optimal støtte, hvilket gør sengen ekstra god at ligge i.

  • Flot design. En kontinentalseng er designet, så den fylder mere i rummet, og det skaber en eksklusiv stil, som giver dit soveværelse en lækker, hotellignende fornemmelse.

  • Flere lag fylder mere i højden. En kontinentalseng har en ekstra madras sammenlignet med de fleste andre senge, og derfor er kontinentalsenge som regel lidt højere. Det hjælper dig med at komme nemt ned i sengen uden besvær - og ud af den igen næste morgen.

Vælger du en kontinentalseng, får du altså en kvalitetsseng, som er både komfortabel, flot og praktisk.

 

Kontinentalseng 180x200 på tilbud

Prisen på kontinentalsenge er typisk lidt højere end på for eksempel boxmadrasser. Så hvis du gerne vil have alle fordelene ved en kontinentalseng, men stadig gerne vil holde prisen nede, kan du holde øje med gode tilbud på siden her. Hos wupti.com har vi ofte en kontinentalseng på 180x200 cm på tilbud.