Kurv 0

Senge med gavl

Sengegavl giver stilfuld komfort

Vil du pifte indretningen i soveværelset op? Så overvej en sengegavl til din seng. Dit soveværelse får et luksuriøst look med en sengegavl, eller som de også kaldes: sengegærde eller hovedgærde. Samtidig inviterer senge med gavl til afslapning - sengegavlen giver dig behagelig støtte til ryg, nakke og hoved, når du slapper af.

Hos wupti.com har vi flere forskellige sengegavle at vælge imellem, og så endda til skarpe priser. Og selvom du vælger en billig sengegavl, er du sikker på at få høj kvalitet, når du handler hos os. Er du i tvivl om, hvilken sengegavl du skal vælge? Så få gode råd til dit køb herunder.

 

Vælg den rigtige sengegavl

Hvis du er på udkig efter en gavl til din seng, er det en god idé at overveje nedenstående, inden du trykker køb.

  • Mærke: Sengegavlen skal passe til netop din seng. Tjek, at sengegavlen er kompatibel med det mærke, som din seng er produceret af, for ikke alle sengegavle matcher alle typer senge.

  • Mål: Mål din seng op, og sørg for at finde en sengegavl i den rette størrelse.

  • Stil: Farve, form og materiale er altid af stor betydning, når du indretter dit hjem. Vælg en sengegavl, som du kan forestille dig at have i soveværelset i mange år fremover, og som passer ind i din øvrige indretning.

Når du har styr på disse tre punkter, øger du sandsynligheden for, at du bliver tilfreds med din nye sengegavl.

 

wupti.com har alt til soveværelset

Her hos wupti.com har vi meget mere tilbehør til senge udover sengegavle, og altid fra kendte mærker. Du kan for eksempel fuldende den nye stil i dit soveværelse med nyt, lækkert og blødt sengetøj. Eller find nogle flotte puder, som ikke bare pynter, men også giver ekstra komfort.