Kurv 0

Senge med opbevaring

En seng med opbevaring skaber mere plads i det lille hjem og gør det nemt at holde orden i soveværelset. Her på siden kan du se vores fulde udvalg af senge med opbevaring i mange størrelser og prisklasser. Find en komfortabel, flot designet og praktisk kvalitetsseng her hos wupti.com.

Find en seng med opbevaring

Står en seng med opbevaring øverst på din ønskeliste, kan du gøre din drøm til virkelighed lige her. Her kan du få overblik over de senge med opbevaring, du som oftest kan finde her på siden.

  • Boxmadras med opbevaring

  • Kontinentalseng med opbevaring

  • Juniorseng med opbevaring

  • Dobbeltseng med opbevaring

  • Enkeltseng med opbevaring

  • Sengeramme eller sengestel med opbevaring

Vi tilbyder senge med opbevaring for enhver smag - men fælles for dem alle er en høj kvalitet og liggekomfort. Det gælder, uanset hvilken sengetype og sengestørrelse du er ude efter.

 

Sådan fungerer senge med opbevaring

Det er forskelligt, hvordan en seng med opbevaring fungerer. Nogle senge er designet, så du kan løfte madrassen halvt af sengebunden og tilgå et rum under madrassen. Andre er designet som senge med skuffer. På en seng med skuffer er opbevaringsrummet også placeret under madrassen, du tilgår bare rummet ved at trække en eller flere skuffer ud fra sengen.

 

Få mere plads i soveværelset

Senge med opbevaring er utroligt populære, fordi de er så praktiske. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan opbevare under madrassen, og det er nemt at rydde dine sager af vejen, så de ikke ligger og flyder i soveværelset. Der er ingen undskyldninger for at rode, når det hele hurtigt kan ryddes af vejen under madrassen.

Det kan for eksempel være, at du plejer at rede sin seng med et flot sengetæppe i dagtimerne, hvor sengen ikke er i brug. Så er det oplagt at lægge sengetæppet ned i en sengeskuffe, mens du sover. Det kan også være, at du har en ekstra dyne og pude, som du vil gemme væk under madrassen, når du ikke har overnattende gæster. Eller måske er du træt af, at sengetøj og lagner optager en masse plads i dit klædeskab?