Kurv 0

Senge 140x200

Se vores senge i størrelsen 140x200 cm her, og læg dig godt tilrette i den, du bedst kan lide. Vi har et stort udvalg af forskellige trekvartsenge i alle prisklasser, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde din nye seng på 140x200 cm her hos wupti.com.

Find en seng på 140x200 cm

Leder du efter en seng, der måler 140x200 cm, kan du formentlig finde den her. Se fordelene ved de forskellige senge, vi forhandler.

  • Boxmadras: En god kvalitetsseng i et enkelt design og til en skarp pris til dig.

  • Boxmadrassæt: Her får du de nødvendige sengeben og topmadras med i købet.

  • Kontinentalseng: For dig, der ønsker maksimal liggekomfort og værdsætter eksklusivitet. 

  • Seng med opbevaring: En smart løsning hvis du bor småt eller bare kan lide et ryddeligt hjem.

  • Elevationsseng: Hvis luksus og praktisk støtte gerne må følges ad.

Vi har mange typer af senge på 140x200 cm at vælge mellem. Uanset hvilken stil, budget og behov du har, kan du her finde sengen, der opfylder dine drømme.

 

Hvorfor vælge en 140x200 cm seng?

Trekvartsenge, som senge i denne størrelse kaldes, er populære. Det er de, fordi målene passer til mange værelser og situationer. Størrelsen er både velegnet til dig, der sover alene og sætter pris på meget plads, og til jer, der sover sammen og kan lide at ligge tæt. En 140x200 cm seng kan bruges som en lille dobbeltseng i den lille lejlighed, som stor enkeltseng til teenageværelset, eller som ekstraseng i gæsteværelset.

 

Billige senge i størrelsen 140x200

Søger du billige senge på 140x200 cm? Så kan du finde dem her. Og du behøver ikke at vente på, at der kommer en på tilbud - du kan som regel altid få en billig seng i størrelsen 140x200 cm her hos wupti.com.
Husk også en god topmadras til din seng samt en tynd rullemadras, der beskytter sengen. Se også vores udvalg af smart sengetilbehør.