Kurv 0

Sengerammer

Glæd dit barn med en eventyrlig sengeramme til madrassen. Vi har masser af søde, sjove og seje sengerammer til det store barn, som er vokset ud af tremmesengen, men stadig er for lille til en enkeltseng i voksenstørrelse. Find fine sengestel med kendte motiver her.

Skab sjov med en sengeramme

Med en fin sengeramme om madrassen er det bare lidt sjovere at gå i seng om aftenen. For det kan være svært at lægge legetøj og skærm fra sig for at lægge sig til at sove. Hvem gider at ligge i sengen og kede sig, når man kan blive oppe og lege?

Prøv at pifte dit barns madras op med et sengestel, som gør det en smule sjovere at sige godnat og gå i seng. Her på siden finder du flere fine farver og designs at vælge mellem, og du kan helt sikkert finde en ramme, som falder i netop dit barns smag. Er dit barn for eksempel vild med dyr, biler eller prinser og prinsesser? Tag et kig her på siden, og find den sengeramme, som bedst matcher dit barns interesser.

 

Enkel og stilren sengeramme

Kan du godt lide, at der er en rød tråd i indretningen af dit hjem? Så kan du også vælge at gå efter et mere afdæmpet sengestel. Vi tilbyder som regel også enkle sengerammer i neutrale eller nedtonede farver, som passer perfekt til det stilrene og minimalistiske hjem. Vælger du en sengeramme med opbevaring under, er det ovenikøbet også nemt at holde orden på værelset, så indretningen kommer til sin ret.

 

Billige sengerammer til børn

Én ting er design og stil, noget andet er pris, og den må de fleste af os også forholde os til. Vores sengerammer kommer i flere prisklasser, og du kan derfor være sikker på, at du godt kan finde en billig sengeramme her hos wupti.com.

Når du har fundet dit barns nye sengeramme, kan du gå på opdagelse i vores sortiment af juniorsengetøj. Også her kan du vælge det enkle, moderne look, eller du kan vælge et sengesæt med kendte figurer.