Kurv 0

Velour sofaer

Sæt dig ned, læn dig tilbage, og slap helt af i en smuk veloursofa fra wupti.com. Vores veloursofaer findes i mange størrelser, typer og prisklasser, så vi har helt sikkert en, der matcher dine behov, din smag og dit budget. Find din nye sofa i velour her.

Find en populær veloursofa her

Mange danske stuer har fået en sofa i velour, for det flotte materiale har virkelig vundet indpas i sofamoden. Velour giver din sofa et strejf af overdådighed og ekstravagance, som smitter af på hele resten af indretningen i din stue. Det er svært at modstå den elegance, der er over en veloursofa. 

Samtidig er velour enormt blødt at røre ved, hvilket gør stoffet perfekt at betrække en sofa med. Hvilke slags veloursofaer kan du finde hos os? Se mere om vores udvalg herunder. 

 

Veloursofa med chaiselong

En veloursofa med chaiselong er perfekt for dig, der vil kombinere elegance og komfort. Chaiselongen giver dig maksimal afslapning, hvilket mange ønsker af deres sofa. Men vores sortiment tæller som regel også veloursofaer med open-end, hjørnesofaer, u-sofaer, Chesterfield sofaer og daybeds. Og mange af vores sofaer kombinerer flere af ovenstående. Du kan for eksempel finde en hjørnesofa med chaiselong,

Er du glad for tanken om en chaiselong, men i tvivl om det bliver for ufleksibelt? Så vælg en elegant puf i stedet. En puf giver samme komfort, men du kan rykke den rundt i rummet afhængigt af dine behov. Det kan især være en smart løsning i den lille stue.

 

I tvivl om du skal vælge velour?

Er du i tvivl, om du er klar til at vælge velour på et så stort og centralt møbel i dit hjem? Så tilbyder vi også sofaer i andre materialer. Her kan du se de forskellige materialer, vi tilbyder:

Du kan også vælge at hoppe med på velour-bølgen, men til gengæld vælge et enkelt, stilrent design og en afdæmpet, neutral farve. På den måde skaber resten af sofaens fremtoning en balance til den ekstravagante velour. Du vil med stor sandsynlighed blive glad for det bløde, smukke stof.