Kurv 0

Chaiselonger

Her hos wupti.com har vi altid fingeren på pulsen. Det gælder også når det kommer til det helt store hit inden for indretning, nemlig en chaiselong, som han kombineres med sofaen. Find den der passer til indretningen i dit hjem.

Chaiselong – victoriansk stemning med moderne twist

Hvorfor vælge en chaiselong?

  • Det giver en helt speciel, elegant stemning i hjemmet
  • Du får en stor siddekomfort til dage med total afslapning
  • Det giver en spændende indretning med flere siddepladser

Hos wupti.com finder du et kæmpe udvalg af møbler til stuen, så du let kan akkompagnere din 2 eller 3 personers sofa med chaiselong. En chaiselong findes i mange design og materialer, og du finder både chaiselong-sofaer i læder og stof i vores sortiment og i alle farver fra rosa til grå chaiselong-sofaer.

så kig dig omkring, og lad dig inspirere til at føre den victorianske romantik ind i dit hjem. 

Det skal du overveje, før du køber

Det er altid svært at vælge møbler, for hvad dækker nu bedst dine behov og passer til din indretning? Herunder får du nogle fif til at vælge den helt rigtige chaiselong-model for dig.

  • Placering – Hvor skal din chaiselong placeres? Det kan være ret vigtigt, om du skal have en højre- eller venstrevendt chaiselong – både for lookets skyld, men også for pladsens.
  • Materiale – Det er lidt en smagssag. Skal du have en stof- eller lædersofa med chaiselong? En chaiselong af læder er nem at tørre af, og en læder-chaiselong får også en flot patina med tiden. En chaiselong af stof giver et afslappet og blødt look og kan fås i mange farver.
  • Anvendelse – Skal du blot have nogle ekstra siddepladser, eller skal chaiselongen også bruges som gæsteseng. Er sidstnævnte tilfældet kan du vælge en chaiselong-sovesofa.
  • Størrelse – Størrelsen er selvfølgelig også afgørende, for hvor meget plads har du? I udvalget herover finder du både chaiselong stole, 2 personers sofaer med chaiselong og 3 personers sofaer med chaiselong.

Se vores store udvalg af chaiselonger herover, og bestil allerede i dag, så lover vi lynhurtig levering!