Kurv 0

Modulsofaer

Kan du ikke finde den sofa, du leder efter? Byg den selv, og få præcis sofaen, du drømmer om. Med en modulsofa kan du sammensætte din egen sofa. Find forskellige moduler i flere flotte farver her, og få din nye sofa leveret gratis ved køb over 1.000 kr.

Byg din egen modulsofa

Vores modulsofaer er både smukt designede, behagelige at sidde i og yderst funktionelle. Med en modulsofa kan du nemlig sammensætte forskellige moduler på lige den måde, som du bedst kan lide. Og bliver du træt af kombinationen, kan du nemt skille sofaen ad og sætte den sammen på ny. På den måde får du et unikt møbel til din stue, som du nemt kan du forny igen og igen. Det betyder, at du vil forblive glad for din sofa i lang tid.

Falder vores modulsofaer ikke i din smag, har vi selvfølgelig også mange andre slags sofaer i vores sortiment, herunder bl.a. hjørnesofaer, u-sofaer og sofaer med chaiselong.

 

Billige modulsofaer hos wupti.com

Leder du efter en modulsofa, der er billig? Så tag et kig rundt på siden. Her kan du nemlig finde en billig modulsofa, der samtidig er af rigtig god kvalitet og har det helt rigtige, moderne look. Farverne er tilpas tidsløse til, at du vil få stor glæde af din sofa i mange år fremover. Holdbarheden af din nye sofa øges yderligere af det slidstærke stof, modulerne er betrukket med.

 

Vælg mellem mange moduler

Det smarte ved en modulsofa er, at du selv kan sætte forskellige moduler med forskellige fordele og egenskaber sammen, som du synes, de skal kombineres. De moduler som vi som regel forhandler er:

  • Modul med armlæn: Har ryg og et armlæn på den ene side.

  • Midtermodul: Et modul med ryg, men uden armlæn.

  • Hjørnemodul: Et modul med to tilstødende rygge, men uden armlæn.

  • Puf: Har hverken armlæn eller ryg, blot en siddeflade.

Det står dig frit for, hvordan du vil placere modulerne. Sådan kan du få en helt speciel sofa, som matcher netop din smag og din stue. Og hvis stuen virkelig skal fornyes, kan du også kigge på vores sofaborde.