Kurv 0

Epilator

Ønsker du dig silkeblød hud? Så er en epilator et godt valg. Den fjerner nemt håret ved roden, så du undgår at skulle fjerne hårene så ofte. Her på siden finder du et store udvalg af epilatorer til billige priser fra alle de kendte mærker som f.eks. Braun og Philips. 

Epilatorer - Stort udvalg af epilatorer til effektiv hårfjerning 

Flere fordele ved at bruge en epilator

  • Hårene, der vokser ud, er mindre kraftige end før
  • Du undgår at skære dig på sløve barberblade
  • Du sparer penge, fordi du ikke skal købe nye skrabere eller barberblade
  • Langtidsholbar effekt

Hvor på kroppen kan jeg bruge en epilator?

En epilator er udstyret med en masse bittesmå pincetter, der trækker hårene ud med roden, så der går længere tid før hårene vokser ud end ved almindelig barbering med skraber. Du kan i princippet bruge en epilator overalt på kroppen, men da nogle områder er mere sarte end andre, er det en smagssag, om man kun vil bruge epilatoren til barbering af ben og armhuler, eller om den eksempelvis også skal anvendes til intimbarbering. Huden vænner sig hurtigt til epilatoren, så selvom barbering med epilator godt kan være smertefuldt de første par gange, så ændrer det sig hurtigt, og du får glæde af de mange gevinster ved at skifte fra barberskraber til epilator.

Hårene fjernes helt og epilatoren er simpel at bruge

Ved brugen af en epilator vokser hårene langsomt ud igen, og den glatte fornemmelse bevares i lang tid.På den måde undgår du også unødige grimme stubbe, fordi hårene ikke bliver skåret over. Det gør samlet set en epilator til et af de mest effektive redskaber til hårfjerning.

Køb din nye epilator online på wupti.com

Det kan virke som noget af en økonomisk udskrivning at købe en epilator, men bliver du glad for epilatoren, er den på sigt en investering, der sparer dig for både penge og besvær. Ikke mindst fordi de fleste epilatorer kan tages med i bad, og du derfor kan få klaret både bad og barbering på én gang. Find din favorit her på siden og bestil dem hjem med bare få klik. Så kan du gå sommeren i møde med silkebløde ben.