Kurv 0

Blodsukkermåler

Du kan selv holde øje med dit blodsukkerniveau med en blodsukkermåler. Den lille maskine angiver nemt dit blodsukkertal, når du drypper en dråbe blod på en teststrimmel. Vælg et komplet kit med fingerprikker og teststrimler, eller opgradér alene med en ny blodsukkermåler uden teststrimler eller andet tilbehør. Se udvalget herunder.

Blodsukkermåler til hjemmebrug

Derfor bør du vælge en ny blodsukker-måler

  • Du får den nyeste teknologi og præcision
  • Det er en nem, hurtig og smertefri måling
  • Du kan få dataopbevaring af dine målinger

En ny blodsukkermåler anvender det nyeste inden for teknologi og kan derfor angive en meget præcis måling af blodsukkeret. Det er både nemt og smertefrit at måle sit blodsukker med en moderne blodsukkermåler, og den kan lagre målingerne løbende, så du kan følge udviklingen i målingerne. 

Hvordan måler du blodsukker?

Ligesom ved iltmålere, måles blodsukkerniveauet fra fingeren. Da det er blodet, der angiver niveauet, skal du prikke hul i fingeren, dryppe en dråbe blod på en teststrimmel, indsætte teststrimlen i maskinen og afvente målerens resultat.

Til den simple proces har du brug for en række redskaber, der sælges samlet eller enkeltvis: Blodsukkermåler, teststrimler og fingerprikker eller lancetter.

  • Blodsukkermåler uden teststrimler er det lille apparat, der måler blodsukkeret fra blodet på teststrimlen. Som blodsukker-måler kan den angive tallet for glukoseindholdet i dit blod og gemme målingerne over tid.
  • Teststrimler følger ofte med, når du køber en ny blodsukkermåler. Når du løber tør, er det vigtigt, at du vælger teststrimler, der passer til netop dit blodsukkerapparat. Bredden på teststrimlerne kan variere fra mærke til mærke.
  • Fingerprikker er den nemme måde at stikke hul i fingeren på uden at stikke for dybt. Det lille kuglepen-lignende apparat har en central nål, der ved tryk på en knap hurtigt skyder nålen i fingeren.
  • Lancetter er indholdet i en fingerprikker, altså selve nålen, der skal prikke hul i fingeren. Alle lancetter er til engangsbrug og er ultraskarpe, så du undgår smerte ved stikket.

Få styr på dit blodsukker med gennemtestet kvalitetsudstyr fra det store online udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.