Kurv 0

Glattejern

Har du bølger eller fald i dit håret, men vil du hellere have det helt glat, så kan et glattejern hjælpe dig. Det er også muligt, at lave fine krøller med et glattejern, så du på den måde, får to funktioner i ét  apparat. Vi har et stort udvalg af fladjern fra kendte mærker som Remington.

Glattejern - Style dit hår med et fladjern

Hvorfor vælge et glattejern?

  • Få en flot frisure på ingen tid
  • Hurtig opvarmningstid
  • Gode priser og levering inden for kort tid

Fladjern til hverdag og fest

Er du på udkig efter et apparat som kan hjælpe dig med at style dit hår både til hverdag og fest? Så er et glattejern et godt valg. Du kan nemt og hurtigt lave mange forskellige frisure, da et glattejern både kan glatte dit hår, men det kan også lave krøller. Det kræver lidt teknik og øvelse at få resultatet til at være helt perfekt, men det kan hurtigt læres.

Forskellen på et glattejern og en glattebørste?

Et glattejern er godt, hvis du har meget tykt og krøllet hår, da håret er sværere at glatte og det kræver en højere varme. Ulempen ved et glattejern er, at håret bliver mere beskadiget sammenlignet med, brugen af en glattebørste. Med et glattejern er det tydligere at se, hvis der er områder, hvor der ikke er blevet glattet. 

En glattebørste er god til tyndt og beskadiget hår, som har tendens til at kruse, da glattebørsten kan være med til at udjævne det. Varmen fra en glattebørste er mere skånsom sammenlignet med et fladjern.     

Skal jeg vælge et glattejern eller en glattebørste?

Drømmer du om et glattejern som kan tæmme dine krøller dagligt er det vigtigt, at du vælger et glattejern af høj kvalitet, hvor du kan regulere varmen og med fleksible plader så du beskadigere dit hår så lidt som muligt. En glattebørste er praktisk til den travle hverdag, da den både børste og flader dit hår på én gang. Det kan derfor være en mulighed at have en glattebørste til hverdag og et glattejern til weekenden, hvor der er mere tid til at style håret.

Inden du går i gang med at flade dit hår skal du sørge for, at det er tørt for at opnå det bedste resultat. Du finder et stort udvalg af hårtørrrere med og uden diffuser her på wupti.com    

Køb dit nye glattejern og fladjern online på wupti.com

Har du fundet et glattejern som passer til netop dit hår så er du få klik fra at få det leveret, så du kan få flotte stylet lokker. I vores store udvalg finder du modeller i alle prisklasser og kvaliteter, så du altid kan finde et billigt glattejern.