Kurv 0

Elektriske tandbørster

Bredt udvalg af forskellige eltandbørster til både børn og voksne fra kendte mærker som Braun Oral-B og Philips. Høj kvalitet til skarpe priser.

Kæmpestort udvalg af el-tandbørster

Hvorfor vælge en el-tandbørste?

  • Børster tænder effektivt og sikkert
  • Optimal mundhygiejne
  • Gør tandbørstningen sjovere
  • Kan fås med et væld af overraskede smarte funktioner

Du ved sikkert allerede, at en elektrisk tandbørste børster dine tænder bedre end en almindelig tandbørste.

En elektrisk tandbørste sørger for, at du hverken børster for blødt eller for hårdt, og at du nemmere kommer godt rundt på hele tanden og i mellemrummet mellem tænderne, når du børster.

Samtidig er der større sandsynlighed for, at du når grundigt rundt i hele munden, når du ikke selv skal børste, men i stedet blot kan lade din eltandbørste gøre det hårde arbejde.

Med en elektrisk tandbørste undgår du nogle af de typiske faldgruber ved brug af en almindelig tandbørste, og du optimerer dermed din mundhygiejne, så du slipper for huller i tænderne, dannelse af tandsten og diverse tandkødssygdomme, der typisk opstår som følge af for lidt eller forkert børstning med tandbørsten.

Hvilken eltandbørste skal du så vælge?

El-tandbørster bliver mere og mere populære. Og med god grund: Hvem gider børste manuelt, når en el-tandbørste kan gøre arbejdet hurtigere og mere effektivt? Således har elektriske tandbørster fået massevis af tilhængere. Det siges, at har man først prøvet letheden med el-tandbørsten, så får man næppe lyst til at vende tilbage til traditionelle tandbørster.

Husk også tandbørstehoveder

Vi har også de tilhørende tandbørstehoveder til de elektriske tandbørster i udvalget. Det er nemlig vigtigt, at du skifter tandbørstehoved på en eltandbørste lige så ofte, som du tidligere har skiftet din almindelige tandbørste ud med en ny. Find din foretrukne elektriske tandbørste samt de tilhørende tandbørstehoveder, og bestil begge dele hjem med blot få klik online her hos wupti.com.

Køb din nye elektriske tandbørste online hos wupti.com

Drømmer du om en elektrisk tandbørste, så er der ikke langt fra drøm til virkelighed online her hos wupti.com. Vi har nemlig et bredt sortiment af elektriske tandbørster til alle behov, ligesom at vi kan tilbyde dig de passende tandbørstehoveder til din eltandbørste. Hav altid et lille lager af tandbørstehoveder liggende, så du kan skifte tandbørstehoved efter behov, og husk at skylle din eltandbørste grundigt efter brug, så der ikke ophober sig bakterier på selve eltandbørsten.  

Både børn og voksne kan have glæde af en elektrisk tandbørste, men har du børn bør det være dig som forælder, der fører tandbørsten i de første år, indtil du er sikker på, at barnet selv forstår at få børstet tænderne grundigt. Hos wupti.com har vi også mange andre spændende produkter inden for personlig pleje til hele familien, og udover elektriske tandbørster kan du derfor blandt andet finde varmepude og varmetæppe og massageapparater til hjemmebrug online i vores udvalg.

Tag et kig på de mange spændende muligheder, og bestil din nye elektriske tandbørste samt anden personlig pleje her hos wupti.com – vi glæder os til at levere dine ønskede varer til dig.