Kurv 0

Håndstøvsugere

Når den hurtige rengøringen skal klares, er en ledningsfri håndstøvsuger eller stangstøvsuger den perfekte løsning. Disse typer håndstøvsugere er især praktiske i hjem med småbørn, hvor madrester ofte søger mod gulvet, eller hjem med husdyr der fælder.

Med en ledningsfri håndstøvsuger klares rengøringen nemt

Tre fordele ved en håndstøvsuger:

  • Let at håndtere
  • Ofte 2-i-1 funktion
  • Praktisk at opbevare

Har du ofte behov for hurtigt at kunne støvsuge et mindre areal – måske for krummer, dyrehår eller lignende – men kan du ikke altid overskue at finde den store støvsuger frem? Med en håndstøvsuger kan du hurtigt få styr på skidtet og komme godt videre med dagens gøremål.

En håndstøvsuger er en kompakt støvsuger, der kører på batterier. Den er derfor ledningsfri og nem at håndtere, når du hurtigt skal støvsuge et hjørne eller et mindre areal i boligen. En håndstøvsuger er særligt suveræn i hjem med børn eller dyr, der typisk sviner meget, og du kan hurtigt få bugt med alt fra dyrehår i sofaen til rester fra aftensmaden, der er endt på gulvet efter måltidet.

Stort udvalg at vælge i mellem

Her på siden finder du et bredt udvalg af håndstøvsugere fra anerkendte mærker. Vi har både håndstøvsugere med og uden skaft, så du kan vælge netop den, der matcher dine behov. Håndstøvsugere uden skaft er meget kompakte, og egner sig bedst til støvsugning af eksempelvis hylder eller andre overflader omkring øjenhøjde. En stangstøvsuger derimod er god til dig, der ofte skal støvsuge gulvet, idet skaftet sikrer en god ergonomi, hvor du ikke behøver at bukke dig ned for at støvsuge den ønskede overflade. Se også hele udvalget af robotstøvsugere, så du selv kan undgå at støvsuge.

Hvad skal du kigge efter ved køb af en håndstøvsuger?

  • Ydeevne
  • Brugs- og opladningstid
  • Ergonomi
  • Kapacitet

Da nogle af håndstøvsugerne er små og kompakte, er sugeevnen ikke altid lige kraftig. Derfor skal du altid kigge efter ydeevnen, da det har betydning for sugeevnen. Dog kommer det også an på formålet med støvsugeren, da du ikke behøver høj sugeevne i forbindelse med alt slags rengøring. Brugstiden for støvsugeren er også vigtig og den kan være relativt kort med denne type støvsuger. Her afhænger vigtigheden igen af, hvilket formål støvsugeren skal have i hjemmet.

Når du skal vælge en håndstøvsuger, skal du være opmærksom på, om den er nem at betjene. Er du ude efter en lille håndholdt støvsuger, skal du især have fokus på vægten. Den skal være forholdsvis let (0,5-2 kg), for at den nemt kan bruges i en travl hverdag. 
Kapaciteten på håndstøvsugere er oftest ikke nær så stor som en almindelig støvsuger pga. dens kompakthed, men heldigvis er det generelt let at få tømt sin håndstøvsuger for snavs og skidt.

Køb en håndstøvsuger online hos wupti.com

Klik dig igennem vores kæmpe sortiment af håndstøvsugere og find den støvsuger, der opfylder dine behov. Flere af støvsugerne er blevet kåret til bedst i test, så du sikre dig, at kvaliteten er i orden. Du kan finde støvsugere i alle prisklasser og vi har ofte støvsugere på tilbud – så du kan få din nye støvsuger til en skarp pris. Køb din nye håndstøvsuger her hos wupti.com og få hurtig levering uanset hvilken håndstøvsuger du vælger. Din håndstøvsuger vil hurtigt blive din nye bedste ven i hverdagen, hvor den er perfekt til en hurtig støvsugning i eksempelvis køkkenet, hvor der hurtigt kan ende mange krummer på gulvet. Bestil din håndstøvsuger i dag – vi glæder os til at levere den til dig!