Kurv 0

Ledningsfrie støvsugere

Med en ledningsfri støvsuger kan du hurtigt og let komme igennem den daglige rengøring i hjemmet. En stangstøvsuger er oftest ledningsfri, hvilket giver en fleksibel arbejdsgang, så du hurtigt kan komme videre med dagens gøremål. En ledningsfri er både nem at betjene, opbevare samt vedligeholde.

Nem rengøring med ledningsfri støvsuger

Nu er den her endelig: Den ledningsfrie støvsuger, du har ventet på. Gør rengøringen til en leg med wupti.com’s store udvalg af smarte, ledningsfrie støvsugere af topkvalitet i alle prisklasser. Vi tilbyder trådløse støvsuger fra populære mærker som Bosch, Nilfisk og Phillips

Her får du en ledningsfri støvsuger med flere hastigheder, som du nemt og bekvemt kan støvsuge med uden at skulle tænke på, om ledningen rækker - den er der nemlig ikke. Vores trådløse støvsugere er i stedet udstyret med et genopladeligt batteri, så når du køber en ledningsfri støvsuger hos os, medfølger der et stik, som du kan sætte i støvsugeren og tilslutte den strøm via en stikkontakt. 

En pose-og trådløs støvsuger 

Er du træt af hele tiden at skulle købe nye poser til din støvsuger? Det behøver du ikke være længere. Vores trådløse støvsugere er nemlig også poseløse, så du slipper for at skynde dig i supermarkedet for hele tiden at købe nye poser. I stedet skal du blot tømme filtret, når det er fyldt. Vores trådløse støvsugere har et flot og ergonomisk design, der passer ind i ethvert hjem, og som du let og stabilt kan stille, hvor det passer.

To-i-en støvsuger

En ledningsfri støvsuger er meget mere end bare en støvsuger. Vi tilbyder nemlig en to-i-en støvsuger med håndstøvsuger, hvor du får en højeffektiv trådløs støvsuger, der både kan støvsuge møbler og gulve fri for støv og skidt.

Skal du rundt i de små hjørner eller støvsuge et lille område, så kan du sagtens afmontere håndstøvsugeren med et enkelt tryk på en knap og benytte den. Hvis du har en travl hverdag eller husdyr, der fælder meget, så kan du både have en ledningsfri støvsuger og en robotstøvsuger, der gør arbejdet for dig, når du ikke er hjemme.