Kurv 0

Robotstøvsuger

Orker du ikke selv at stå for støvsugningen, så er hjælpen på vej med en robotstøvsuger. Hos wupti.com har vi robotstøvsugere fra alle de populære mærker. Se vores store udvalg og bestil din nye robotstøvsuger i dag – du vil ikke fortryde det.

Hvad skal robotstøvsugeren Robert kunne?

Hvorfor slæbe en støvsuger efter dig, når den kan klare opgaven selv? Med en robotstøvsuger i hjemmet har du hænderne fri til andre ting. Er du i tvivl om, hvad din robotstøvsuger skal kunne, så læs med her.

Få god hushjælp med en smart robotstøvsuger

Tre fordele ved en robotstøvsugere

  • Letter daglig rengøring
  • Klarer det meste snavs
  • Lider ikke af dovenskab

Er du træt af at bruge din weekend og dine aftener på at støvsuge, så kan du hos wupti.com få dig en hushjælp der gør støvsugning til et levn fra fortiden. Hvad enten du skal have fjernet hundehår, kattehår, fnuller eller nullermænd klarer en robotstøvsuger det nemt for dig.

Trappecensor klarer trapper og alle slags gulve

En robotstøvsuger er i dag typisk udstyret med en trappecensor der registrerer trapper og klarer de fleste gulve lige fra linoleum, plankegulve og parket til fliser, trægulve og gulve af sten.

Oplades inden brug

Støvsugeren fungerer således, at den oplades inden brug, hvorefter den tændes og på sine hjul støvsuger dit gulv. Støder den ind i noget, vil den søge en anden vej. Støvsugeren støvsuger ikke automatisk fra den ene ende af rummet til den anden, men vil over tid have afdækket hele gulvet.

Hvilken robotstøvsuger er bedst?

Der er lavet forskellige test på robotstøvsugere, hos os finder du robotstøvsugere i alle modeller. Det er en god idé at sætte sig lidt ind i de forskellige features robotterne har, for at sikre at din nye robot kan dække netop dit behov. Skal den være støjsvag, stor, lille, dyr, billig, testvinder eller måske anbefalet? Hvor mange kvm. skal den kunne støvsuge på en opladning?

Hvordan vælger jeg den rigtige?

For at hjælpe dig med at finde den rigtige robotstøvsuger kan du med fordel se under fanen ”Specifikationer” på det enkelte produkt. Her vil alle informationer om robotten være at finde.