Kurv 0

Støvsugere med pose

Her finder du et stort sortiment af alm. støvsugere med pose fra alle de kendte mærker som eksempelvis Electrolux og Nilfisk. Find den støvsuger, som passer til dit behov herunder.

Find den helt rigtige støvsuger med pose

Hvorfor skal du vælge en støvsuger med pose?

Den traditionelle støvsuger med pose er stadig en favorit, når det kommer til køb af støvsugere. Kendetegnet ved denne type støvsuger er, at støv og snavs samles i en pose, som skiftes efter behov. Denne støvsuger kan især anbefales i hjem, hvor der bord allergikere eller personer som er særligt sensitive over for støv. Når først snavs og støv er opfanget i posen, kommer du nemlig ikke længere i kontakt med det.

 

Hvad skal du især kigge efter, når du køber støvsuger?

Der findes mange typer støvsugere, men når først du har besluttet dig for at vælge en alm. støvsuger med pose, anbefaler vi, at du kigger efter tre faktorer:

  • Motorydelsen, som siger noget om energiforbruget. Mange watt betyder også højt energiforbrug.
  • Støjniveauet måles i decibel og er af høj betydning for mange. En høj motorydelse vil typisk også betyde mere støj.
  • Sugeeffekten måles i watt og siger noget om støvsugerens effektivitet. Sugeeffekt siger noget om evnen til at samle støv og skidt op.


Aktionsradius - hvad vil det sige?

Aktionsradius er den radius du reelt set har at arbejde på, når støvsugeren er sat i stikkontakten. Ledningslængden er af betydning, da den bestemmer, hvor langt du kan bevæge din støvsuger ad gangen, uden at du skal skifte stikkontakt. En anden faktor er længden på teleskopstangen, da denne længde har betydning for i hvilken radius du kan støvsuge uden at bevæge dig.

Når du køber en støvsuger med pose, skal du også huske at købe støvsugerposer med, så du kan komme i gang med at støvsuge med det samme. Vi har et stort udvalg af støvsugrposer til alle modeller.