Kurv 0

Støvsugerposer

Er du løbet tør for støvsugerposer til din støvsuger? Så er du landet det rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af støvsugerposer fra populære brands som Miele, Nilfisk, Electrolux og mange flere. Med hurtig levering er du lynhurtigt videre med støvsugeren igen i en travl hverdag. Klik dig igennem de forskellige mærker og find de støvsugerposer der passer til din støvsuger.

Bredt sortiment af de uundværlige støvsugerposer

Vi kender det alle sammen – støvsugerposen er stoppet med støv og snavs og du begynder at opleve problemer med dårlig lugt. Det er tid til at få posen skiftet, men emballagen med støvsugerposerne er tom. Hvad gør du nu?

Bliv klogere på hvilke støvsugerposer du skal købe

Det første vigtige skridt er at finde ud af, hvilken støvsuger og model du har derhjemme. Hvis du er i tvivl, kan du vende din støvsuger om og finde oplysningerne omkring din støvsuger bagpå. Her vil der oftest sidde et mærke med oplysningerne omkring støvsugeren. Herefter er du klar til at klikke dine nye støvsugerposer hjem. 

Støvsugerposer til alle typer støvsugere

Vi har et bredt udvalg af mange forskellige slags støvsugerposer til mærker som Miele, Nilfisk, AEG, Bosch, Electrolux og mange flere. Vi tilbyder både originale og uoriginale poser, så du kan højst sandsynligt finde en pakke støvsugerposer der passer til netop din støvsuger. De originale poser er mærkernes egne fremstillede poser og garantere, at de passer til den givne støvsuger. De uoriginale kompatible poser er oftest en smule billigere men af samme gode kvalitet. Udseendemæssigt kan de godt afvige en smule fra de originale, men det vigtigste er, at selve pap- eller plaststykket, som posen sættes fast med, passer til støvsugeren. Vi har et stort udvalg fra Menalux, HQ, Kleenair og BasicXL som laver utallige støvsugerposer til forskellige type støvsugere. 

Fra papir til mikrofiber

Langt de fleste støvsugerposer bliver i dag lavet i mikrofiber, da der kan pakkes mere støv og skidt i dem samtidig med at de bedre kan ”trække vejret” end en almindelig papir støvsugerpose kan. Mikrofiber poserne holder altså dermed oftest også i længere tid, hvilket i det lange løb er et mere økonomisk køb. 

Køb støvsugerposer online på wupti.com

Nu er du klar til at bestille dine nye støvsugerposer hjem, så du kan fortsætte din daglige rengøring uden problemer. Klik dig igennem vores store udvalg og find den model, som der passer til netop din støvsuger. Bestil den hjem i dag og få hurtig levering.