Kurv 0

Hjemmebiograf sæt

Nyd den store filmoplevelse fra sofaen med lærred og en projektor til hjemmebiograf. Du slipper for dyre billetter, sidder bedre og undgår snak og larm fra andre i publikum – en hjemmebiograf er den ultimative filmoplevelse. Se udvalget af hjemmebiograf sæt til din egen hjemmebiografer herunder på wupti.com.

Hjemmebiograf med projektor og lærred

Hjemmebiograf

Der er ikke noget så herligt som at se film i sin helt egen hjemmebio. For at få den optimale oplevelse er der dog lige et par overvejelser, du skal gøre, inden du går ud og investerer en formue i udstyr. Alle kan få en hjemmebio i stuen, men ikke alle løsninger egner sig til alle stuer. Her er de vigtigste overvejelser, du bør gøre, når du køber udstyr til hjemmebiografen.

Billedet - TV eller projektor?

En projektor giver det største billede, og under ideelle vilkår vil den også give den mest biografagtige oplevelse. Men det er langt fra i alle situationer, den vil være det bedste valg. En projektor skal kunne placeres i den rette afstand fra din væg. Det er forskelligt, hvilken afstand projektoren kræver, og hvilke muligheder den giver for at tilpasse billedets størrelse og vinkel. Så det er vigtigt at tjekke dette, inden du køber. Derudover skal der et mørkt rum til, for at en projektor kommer til sin ret. Nogle leverer stor lysstyrke og er derfor ikke så sarte over for lys, men et mørklagt rum vil altid være at foretrække. Dette gælder ikke i så stor grad, når der er tale om tv’er. De fleste giver et udmærket billede, selv i dagslys. Samtidig er de som oftest nemmere at placere i rummet.  

Lyden - soundbar eller stereoanlæg?

Store filmoplevelser kræver stor lyd. De indbyggede højttalere i et tv eller en projektor vil sjældent være i stand til at levere den dybde og rumlighed, man forventer af en biograf. Har du et stereoanlæg stående i stuen i forvejen, er det oplagt at koble tv’et eller projektoren til dette og udnytte anlæggets højttalere, når du ser film. Er der tale om et surroundanlæg, kan du udvide med center- og satellithøjttalere, så du får et omsluttende lydbillede, hvor det føles, som om handlingen foregår hele vejen rundt om dig. Et alternativ kan være en såkaldt soundbar. En aflang højttaler, som er skabt til at passe under dit tv. Den gør lyden markant større. Ofte følger der en subwoofer med, så du får den helt dybe bas, der gør actionfilm og spil endnu mere medrivende.

Skal der ses film eller serie? Du vælger helt selv!

Filmene skal selvfølgelig komme et sted fra. Der findes et væld af film online, helt op til den højeste billedkvalitet. De fleste tv’er giver direkte adgang til streaming-tjenester, og ellers er det nemt at koble en Chromecast eller et Apple TV til tv’et eller projektoren. Foretrækker du at se film fra fysiske medier, så skal du have fat i en blu-ray-afspiller. Et alternativ kan være en spillekonsol. De nyeste giver ikke bare mulighed for at spille et væld af spil men har også 4K Blu-ray-drev og adgang til streaming-tjenester. 

Vi har et bredt udvalg af forskellige soundbars, højttalere og surround sound, der er som skabt til en hjemmebiograf, så tag dig god tid til at gå på opdagelse online her i sortimentet, og bestil de produkter hjem, som du skal bruge for at skabe din personlige hjemmebiograf.

Køb din helt egen hjemmebiograf online hos wupti.com

Køb udstyret til din hjemmebiograf online her hos wupti.com. Vi leverer hurtigt så der går ikke langt tid, før din bestilling lander hos dig, og du kan komme i gang med at sætte din hjemmebiograf med surround sound op. Vi er selv helt vilde med film, og vi har derfor samlet de bedste produkter til hjemmebiograf fra kendte mærker. Det er din garanti for, at du får produkter af høj kvalitet hjem, når du køber udstyr til din hjemmebiograf online hos wupti.com. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at levere din hjemmebiograf til dig!