Kurv 0

Multiroom højttalere

Det er ikke billigt at sætte en højtaler op i hver rum i hjemmet, men det er der nu fundet en løsning på. Med multiroom kan du nyde den samme musik i et eller flere rum, så du ikke behøver gå på kompromis med lyden i dit hjem!

Suveræn lyd med en multiroom-højtaler

 

Fordele ved multiroom

  • Du vil opleve en enestående lyd
  • Afspil din musik simpelt og enkelt ganske trådløst
  • Nyd din musik i alle hjemmets rum

Vi kender det alle - scenariet, hvor man gerne vil have musikken med ud på badeværelset eller i køkkenet, men alle ledningerne besværliggør det. Det gælder også efter, når du er færdig med at bruge den, hvor ledninger mv. jo så skal tilbage igen til den oprindelige plads. Dette problem forsvinder som dug for solen med de smarte multiroom-højtalere. Med multiroom har du muligheden for at gruppere højtalere i forskellige rum, således at du kan nyde den suværene lyd uanset, hvor du er i hjemmet. Starter du med én højtaler kan du derudover også så nemt som ingenting gruppere tilkøbte multiroom-højtalere hen ad vejen, som du anskaffer dig flere. Med multiroom har det heller aldrig været enklere at afspille musikken – det kan du nemlig gøre lige som, det passer dig fra din egen smartphone.

 

Hvad skal min multiroom kunne?

Multiroom dækker over den engelske betegnelse for flere rum, og som navnet ganske rigtigt indikerer, gør multiroom det muligt for dig at spille musik i flere rum. Men hvad ønsker du ellers fra din multiroom-højtaler? Vi har listet en række mulige faktorer, som du kan have i baghovedet, når du køber dit nye multiroom system:

  • Foretrækker du, at din multiroom-højtaler anvender wifi eller bluetooth? Her kan du overveje, om du ønsker at kunne koble din mobil til højtaleren via bluetooth, eller om systemet må køre direkte på dit wifi-netværk.
  • Skal din multiroom-højtaler have batterilevetid? I så fald er det muligt for dig at anvende højtaleren i parken, til en fest eller på en roadtrip uden, at den er tilsluttet strøm? 
  • Hvilken størrelse skal din højtaler have? Skal den være lille og kunne stilles væk? Eller skal den være stor og en del af indretningen – hvis ja; hvilket design passer så til dit hjem?

 

Køb din nye multiroom-højtaler hos wupti.com

Hvis du ønsker den bedste lydoplevelse derhjemme, kan vi kun anbefale mutiroom på det varmeste. Du vil kunne nyde en stabil og utroligt kvalitetspræget lyd i hvert rum helt uden problemer. Dyk ned i vores brede sortiment, lad dig forføre og find dit lyd-match til en skarp pris. Bestil din nye multiroom-højtaler online hos wupti.com i dag, så er den snart hos dig. Hvilken sang vil du høre først?