Kurv 0

Bluetooth højtalere

Køb en bluetooth højtaler, der er nem at tage med på farten eller en Wifi højttaler perfekt til at skabe hjemmets gode lyd. Kæmpestort udvalg af bluetooth højttalere fra alle mærker og i alle prisklasser.

Populære mærker af bluetooth højtalere

Bluetooth Højtaler – stort udvalg

Tre fordele ved bluetooth højtalere

  • Både Wifi og Bluetooth højtalere
  • Store og små alt efter dit behov
  • Fås i alle prisniveauer 

I vores sortiment af bluetooth højtalere finder du både små og store højttalere. Hvis du ikke regner med, at din trådløse højttaler skal transporteres meget rundt, kan du fint vælge en højttaler i en hvilken som helst størrelse. 

Bluetooth eller Wi-Fi?

Bluetooth er den oplagte løsning, hvis du har tænkt dig at tage højttaleren med ud på farten, mens Wi-Fi giver mest mening, hvis du har højttaleren stående i hjemmet. Bluetooth lader dig nemlig tilslutte din afspiller-enhed direkte til højttaleren. Det kan du gøre, uanset om du befinder dig derhjemme, er i parken, på stranden eller et helt andet sted. Rækkevidden er dog ikke  så lang og lydkvaliteten er teoretisk set ikke så høj, omend det faktisk er muligt at få Bluetooth-højttalere, der spiller fremragende.

Med Wifi kan du koble flere højttalere sammen. På den måde kan du styre, om du vil høre den samme musik i forskellige rum eller splitte det op, så børnene kan høre deres musik i børneværelset, og du kan høre din musik i stuen. Det hele styres fra fx din smartphone eller dit tv. Der er teoretisk set ikke noget loft på lydkvaliteten.

Mono eller stereo?

Små trådløse højttalere er ofte mono, mens de større kan have to separate højttalere indbygget, så du får ægte stereolyd. Med Wi-Fi-højttalere er der typisk mulighed for at koble to højttalere sammen i et stereopar, så den ene højttaler spiller den venstre side af signalet, mens den anden spiller højre side. Visse Bluetooth-højttalere giver også denne mulighed.

Batteri

De fleste Wi-Fi-højttalere forbindes til en stikkontakt, mens transportable Bluetooth-højttalere ofte har indbygget batteri, så du kan tage dem med dig ud. Batterilevetiden er forskellig. Store højttalere kan levere helt op til 30 timer på en opladning, mens de små typisk leverer 10-12 timer.

Køb dine bluetooth højttalere online hos wupti.com

Online her på siden har vi bluetooth højttalere fra kendte mærker som Sonos, Bose, Philips og Ellipson, der alle er garanter for høj kvalitet, når det kommer til trådløse højttalere. Du kan derfor trygt bestille en bluetooth højttaler hjem fra et af disse mærker og glæde dig til at opleve den høje kvalitet i dine egne ører.

Vil du have endnu mere god lyd til dine ører? Så anbefaler vi, at du tjekker vores udvalg af musikanlæg, DAB radioer og høretelefoner ud. Der er helt sikkert også noget at finde, der kunne være lige noget for dig, hvis du er musiknørd og kun lytter til musik med det bedste af det bedste udstyr.