Kurv 0

Trådløse højtalere

Med produkter til trådløs lyd får du mere frihed til at lytte, hvor du vil, og hvornår du vil. Markedet bugner som aldrig før, og i vores sortiment kan du derfor blandt andet finde et bredt udvalg af trådløse højttalere, trådløse høretelefoner og komplette, trådløse musiksystemer, der kan levere musik og lyd overalt i din hverdag. Vi forhandler trådløs lyd til gode priser fra kendte mærker. 

Hør god musik overalt med en trådløs højtaler

Fem gode grunde til at vælge en trådløs højtaler

  • Slip for bøvl med ledninger, og flyt nemt højtaleren fra rum til rum
  • Del musikopleveler – tilslut let din eller din vens telefon via Bluetooth
  • Få et mere minimalistisk look uden grimme ledninger, der roder
  • Tag musikken med på farten – hold fest over alt – indendørs som udendørs
  • Hold telefonmøder uden problemer – de fleste har indbygget mikrofon

Musik gør alting sjovere, men det er besværligt at flytte rundt på almindelige højtalere. Med en trådløs højtaler behøver du ikke længere bekymre dig om stikkontakter eller ledninger. Oplad bare højtaleren, og så er den klar til at spille musik – uanset, hvor du er. Tilslut din trådløse højtaler til din iPhone, dit TV eller din mobiltelefon, og fest løs!

Hvordan vælger du din nye trådløse højtaler?

Du behøver ikke gå ned på lydkvalitet, fordi du vælger en trådløs højtaler. Der findes nemlig et væld af forskellige muligheder, så du kan nemt finde den, der passer til netop dine behov. Her er nogle af de ting, du kan overveje for at finde den bedste lille trådløse Bluetooth højtaler.

  • Størrelse – Trådløse højtalere findes i alle størrelser, fra helt lille til kæmpestor. Så overvej, hvad du skal bruge den til. Skal den stå et fast sted i stuen, eller vil du gerne kunne have den med rundt i tasken?
  • Batterilevetid – Overvej, hvor lang tid du gerne vil kunne spille musik, og om du ofte vil være væk fra en stikkontakt. Batterilevetiden kan nemlig variere.
  • Vandtæt – Vil du gerne høre musik i badet eller på stranden? Så er overvej en vandtæt trådløs højtaler. Så behøver du ikke bekymre dig om vandsprøjt eller våde fingre.

Her på wupti.com har vi det bedste udvalg af trådløse højtalere. Find din allerede i dag.