Kurv 0

On ear høretelefoner

On-ear høretelefoner giver dig god lyd, uden at du mister muligheden for at følge med i, hvad der sker omkring dig. Designet er kompakt og nemt at tage med på farten. Her på siden finder du on-ear høretelefoner i alle prisklasser og til alle aktiviteter og behov.

On-ear høretelefoner – bærbar lyd

Hvorfor skal du vælge on-ear høretelefoner

  • Komfortabelt og kompakt design
  • Lette modeller, der er nem at tage med sig på farten
  • Du kan følge med i, hvad der sker omkring dig

On-ear høretelefoner kaldes også en åben høretelefon. Ørepuderne sidder direkte på øret frem for omkring øret som over-ear høretelefoner gør, og er derfor også typisk mindre og lettere. En fordel er, at de generelt er mere transportable end de større over-ear høretelefoner. 

On-ear høretelefoner lukker ikke baggrundsstøj ude på samme måde som in-ear og over-ear høretelefoner. De er derfor særligt ideelle, hvis du stadig skal kunne høre, hvad der foregår omkring dig.

On-ear høretelefoner der passer til dig

Her er de parametre, der er værd at overveje, før du køber dine over-ear høretelefoner:

  • Trådløs/kablet: Du kan med fordel overveje en trådløs model, hvis du er aktiv eller ofte på farten. Et kablet headset behøver til gengæld ikke at blive opladet. Det er derfor perfekt til længere tids brug. Overvej, hvad der er bedst til dit behov.
  • Mikrofon: Hvis du skal bruge dine høretelefoner til gaming, arbejde eller måske til at foretage opkald i bilen, kan en indbygget mikrofon være en god idé.
  • Foldbar: Skal dine høretelefoner kunne pakkes nemt væk og tages med? Så kan du med fordel vælge en foldbar model.
  • Surround: Visse modeller kommer med forskellige surround-systemer. Disse modeller er typisk designet med gameren for øje, da de giver ideel lyd til spil.
  • Børnetilpasset: Vi har også et stort udvalg, der er tilpasset børn. On-ear høretelefoner til børn har mindre ørepuder/-kopper og en volumenbegrænser, der beskytter hørelsen.

Bestil dine on-ear høretelefoner i dag

On-ear høretelefoner er et godt kompromis mellem det at være bærbar og den gode, fordybende lyd. Se vores store udvalg her på siden, og bestil i dag!