Kurv 0

Høretelefoner

Et sæt gode høretelefoner skal indeholde god lyd - og så skal de sidde godt og ikke mindst være smarte. Alt det forsøger vi på wupti.com at favne i vores sortiment af høretelefoner.

Populære høretelefon mærker

Find de bedste høretelefoner

Vi hjælper dig med at vælge de bedste høretelefoner ud fra disse 4 råd. Så er du klar til den bedste lydoplevelse! 

Værd at vide om høretelefoner

Et par høretelefoner kan være dte perfekte valg til dig der elsker at lytte til musik, uanset hvor du er. Med det rette par har du nemlig både musik på farten, på arbejdet, til træning eller til dine gåture. På wupti.com har vi derfor samlet et bredt udvalg af høretelefoner og headsets, så du kan finde den model der passer bedst til dine behov.

 

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af høretelefoner

 • Hvilken type høretelefon er du til? Behind neck, in ear, on ear eller over ear?
 • Hvad er formålet med høretelefoner? Sport, musik eller til børnene?
 • Med eller uden fjernbetjning?
 • Tænk over komfort og pasform

Er du på udkig efter et sæt gode høretelefoner, som møder dine behov, så er der en række faktorer, som du kan tage med i dine overvejelser, når jagten på et par lækre lydbøffer er sat ind. Overvej hvilken type høretelefon, der møder dit behov, hvad formålet med høretelefonen er og endelig er det også vigtigt at have pasform og komfort med i overvejelserne. 

 

Et sæt gode høretelefoner bliver du glad for med det samme!

I æsken til langt de fleste smartphones ligger der som regel et sæt høretelefoner. Men elsker du den gode lyd, gør du som hovedregel bedst i at lade dem ligge. Nyder du at kunne lytte til musik på dine ture, er høretelefonerne noget af det elektronik, du kommer til at bruge allermest. Derfor er vores tip at kigge efter et sæt lækre høretelefoner, som hurtigt er pengene værd, når dine ører forkæles med din yndlingsmusik i topkvalitet.

Og ikke kun lyden gør investeringen i et sæt gode høretelefoner til et godt råd: Også pasform, komfort og holdbarhed vil sætte de medfølgende høretelefoner i skammekrogen – vigtigt hvis du bruger høretelefonerne dagligt og i længere tid.

 

Hvilken type af høretelefoner passer dig?

Du kan få mange forskellige slags høretelefoner, så du kan helt sikkert finde nogle der passer til netop dig. Valget mellem de forskellige typer er ofte en smagssag. Der findes disse grundlæggende typer:

 • Behind neck: Sættes om bag nakken 
 • In-ear: Sættes ind i ørene
 • On-ear: Sættes uden på ørerne (hviler på ydresiden af øret) 
 • Over-ear: Sættes over ørerne (omslutter øret fuldstændigt)
 • Trådløse: Ingen ledning 

 

TIl træning og sport

Vil du høre musik, mens du løber, skal du have høretelefoner som ikke bare sidder godt, men som også modstår både vand og sved. Høretelefoner er det oplagte valg, hvis du ønsker at kombinere frihed til at løbe overalt med god musikkvalitet.

 • Masser af frihed: Træn overalt med god musik.
 • Nemme og med rigtig god lyd.