Kurv 0

Diskolys

Hverken Ibiza, Sunny Beach eller Lloret de Mar kan konkurrere med dit værelse, når først diskolyset bliver fundet frem. Rød, gul, grøn, blå, blink, blink, blink. Med diskolys bliver aftenen nemlig aldrig kedelig. Tag et kig på de mange modeller hos wupti.com – så kan du snart se dit værelse i nyt, festligt skær.

Festen starter med diskolys

Hos wupti.com kan du finde et væld af farver, rytmer og effekter – i hvert fald når det kommer til diskolys. Du kan blandt andet finde modeller i stil med de populære Ibiza diskolys samt et væld af lyssæt, projektorer og røgmaskiner. Så kan festen hurtigt komme i gang!

Vælg mellem lysende mærker, der blandt andet tilbyder dig:

  • Multifarvet lys
  • Musikstyret mode
  • Adskillige effekter
  • Fjernstyrede funktioner
  • Lavt strømforbrug

 

Kom hurtigt i gang med diskolys

Hos wupti.com er det nemt og lige til at få gang i diskolyset. For det første indeholder vores udvalg gode kvalitetsprodukter til skarpe priser, så alle pengepunge kan være med. Og for det andet er alle diskolys nemme at sætte op. De fleste af vores diskolys kan nemlig nemt stå på et bord eller en anden lige overflade, hvorfra de sender farverige mønstre og vilde lysbjælker op på dine vægge og lofter. 

Det samme gælder, hvis du forelsker dig en af vores røgmaskiner, lasere og partylyspakke – det hele kan blot stå i reolen, på gulvet eller på bordet. Sagen er selvfølgelig lidt en anden, hvis du også gerne vil supplere med en af diskokuglerne fra wupti.com. Det er den perfekte makker til dit diskolys, da diskokuglen kan få diskolyset til at være endnu vildere. De fleste af vores diskokugler er med en kæde, så de nemt kan fastgøres til loftet og kaste lyset, effekterne og farverne ned i rummet med dansende bevægelser.

Står du og drømmer om strobelys? 

Vil du gerne skrue endnu højere op for det festlige lys og de vilde effekter? Så tag et kig på vores udvalg af strobelys. Her kan du finde et stort udvalg af blinkende, hvide effekter. Her er et godt udvalg af lys, som giver strobeflash i små, kompakte produkter. Du kan også tage et kig på LED-bar, der kombinerer en bred pallette af farver med et væld af lyseffekter.