Kurv 0

Røgmaskiner

Med en røgmaskine kan du skabe en cool og anderledes effekt til din fest eller dit event. Vælg blandt mange forskellige røgmaskiner online her, hvor du blandt andet kan gå på opdagelse blandt røgmaskiner fra kendte mærker.

Gør dit event vildere med røgmaskine 

Kunne du godt tænke dig at sparke lidt gang i festen? Så tag dit event til nye højder med wupti.com’s store udvalg af røgmaskiner. Her finder du kvalitets røgmaskiner i alle prisklasser. Vi tilbyder røgmaskiner fra mærkerne Ibiza og Party & Sound. Du kan nemt og bekvemt betjene vores røgmaskiner med en trådløs eller kabel fjernbetjening, så du kan kontrollere røgmaskinens output af røg med flotte flammeeffekter. Så hvis du vil gøre dit event lidt vildere, så tag din røgmaskine med og sæt gang i festen. 

Hvilken røgmaskine skal du vælge? 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af røgmaskiner i høj kvalitet. Af den grund kan det være svært at vælge. Vi tilbyder røgmaskiner med kort opvarmning og stort output, som har indflydelse på, hvor meget røg, der kommer ud. Vi har røgmaskiner med forskellige watt, som er afgørende for, hvor kraftigt røgen kommer ud. Vi tilbyder følgende watt:

  • 400 watt
  • 900 watt
  • 1200 watt
  • 1500 watt

Derudover har vi røgmaskiner med LED RGB lyseffekt, som tilføjer ekstra effekter til røgen, der forestiller flammer, så du ikke behøver bruge flere lysenheder. RGB er tre LED lys i rød, grøn og blå. Hvis du ønsker stort output, så anbefaler vi, at du tager en røgmaskine med flere watt, som dem med 1200 eller 1500 watt. Nogle af vores modeller kan også skyde op til otte meter røg op i luften. 

Styr din røgmaskine med DMX controller

De fleste af vores røgmaskiner har enten trådløs fjernbetjening, mens enkelte er udstyret med kabel fjernbetjening. Hvis du ønsker fuld kontrol over din røgmaskine og de flotte effekter, så skal du overveje wupti.com’s udvalg aaf DMX controllere. DMX står for Digital Multiplex, som er en styringsprotokol, du bruger til at forbinde lys og effekt-anlæg. Flere af vores røgmaskiner kan blive sammenkoblet med en DMX-controller.