Kurv 0

Sæbeboblemaskiner

Hvis du og dine venner elsker sæbebobler, så tag et kig på wupti.com’s udvalg af sæbeboblemaskiner - så behøver du ikke længere selv blæse sæbebobler. Maskinen blæser nemlig et væld af sæbebobler i et konstant flow. Sæbeboblemaskinen er derfor både god til familiesammenkomster med børn og til at peppe den næste fest lidt op.

Gør hverdagen til en leg med en sæbeboblemaskine

Uanset om du er voksen eller barn, så er sæbebobler altid sjove og hyggelige. Nu kan du gøre hver dag til en leg med wupti.com’s store udvalg af sæbeboblemaskiner. Vi tilbyder sæbeboblemaskiner, der er designet til at levere store, flotte bobler med konstant flow på kort tid. Vores maskiner er simple at benytte og blæser bobler fra to til tre meter. 

Det eneste, du skal gøre, er at hælde væsken til sæbebobler i den indbyggede tank, som er placeret ved sæbeboblemaskinens front. Derefter tænder du blot for maskinen, og så er den klar til at producere et hav af store sæbebobler. Vores sæbeboblemaskiner er både gode til et familiearrangement og til fester. Vi tilbyder sæbeboblemaskine fra mærket Ibiza Light i følgende smarte farver:

  • Rød
  • Blå
  • Sort 
  • Hvid

 

Start festen med røg-og sæbeboblemaskine 

Ønsker du at peppe festen lidt op? Så tilbyder wupti.com kombineret røg- og sæbeboblemaskiner. Disse sæbeboblemaskiner er perfekte til diskoteker eller privatfester. Her får du nemlig en kompakt maskine til en god pris, der både kan genere tåge og bobler på samme tid. Derudover er den udstyret med en fjernbetjening, som gør den nem at betjene og styre. 

Køb en kombineret røg-og sæbeboblemaskine, og gør din fest til en succes. Hos wupti.com har vi ligeledes et udvalg af røgvæske, som du kan tilkøbe til din røg-og sæbeboblemaskine, så den både kan producere bobler og tåge - vildere bliver det ikke. 

Køb et sæbeboblemaskinesæt 

Har du brug for en alt-i-en løsning? Hos wupti.com tilbyder vi sæt med alt, hvad du behøver til en sæbeboblemaskine. Med vores sæbeboblemaskinesæt behøver du ikke bekymre dig om separate dele - du får nemlig det hele i en samlet pakke. Vores sæt er nemme at benytte og kræver kun adgang til strøm. Når du køber et sæbeboblemaskinesæt hos os, så medfølger følgende dele:

  • Sæbeboblemaskine
  • Væske til sæbebobler
  • Smart opbevaringstaske