Kurv 0

Knæklys

Knæklys er, som navnet angiver, lig med knæk og farverigt lys. Derfor er knæklys ideelle til en festlig aften eller et sjovt indslag. Hos wupti.com kan du både købe almindelige knæklys og armbånd samt sjove solbriller og kasketter. Se udvalget her på siden, og sæt din aften i et farverigt, knækket skær.

Knæklys, der slår et farverigt knæk

Rød, grøn, gul, blå. Knæklysene hos wupti.com findes i et væld af farver, og derfor kan du nemt sætte din aften i lige præcis dét lys, som du ønsker. De farverige engangs-knæklys fungerer nemlig ved, at to væsker inde i lyset bliver blandet, idet du knækker lyset. Det danner derefter en sammenblandet, selvlysende opløsning, der får den bestemte farve til at stråle i op til otte timer.

På den måde kan du nemt få en farverig aften med lys i masser af nuancer, når du køber knæklys hos wupti.com. Flere af knæklysene kan både bruges som farverige stave i luften, men du kan også binde knæklysene om håndleddet, halsen eller bruge dem til andre farverige dekorationsformål. 

Sjove faconer på knæklys

Knæklys er ikke længere kun tynde stave med lysende indhold. I stedet kan de sjove og farverige knæklys tage et væld af former og bruges til et væld af sjove ting til festen. Hos wupti.com finder du derfor knæklys som blandt andet:

  • Armbånd
  • Halskæder
  • Kasketter
  • Briller

 

Fest og farver hos wupti.com

Skal du snart holde fest? Eller trænger du bare til at sætte lidt kulør på hverdagen? Så kan du finde et væld af fede og farverige produkter hos wupti.com, som kan lægge den helt rigtig farve på din dag og aften. Her på siden finder du blandt andet knæklys i regnbuens farver. Prøv for eksempel grønne knæklys-solbriller, røde knæklys-armbånd eller blå knæklys-kasketter – for bare at nævne nogle få.

Vi har også en hel kategori med UV-maling, som giver dig vilde, lysende farver, idet UV-lyset rammer. Her er blandt andet maling til både krop og ansigt samt et væld af materialer. Og så finder du selvfølgelig også UV-malingen i alle regnbuens nuancer.

Skal festen toppe rent farvemæssigt? Så kan du også finde både diskolys, diskokugler og UV-lys hos wupti.com. Her er et væld af farverige og flydende effekter til skarpe priser. Så kan du godt begynde at sende invitationerne ud til årets mest farverige fest!