Kurv 0

UV maling til tøj

UV-maling er et must på dansegulvet og kan lyse enhver aften op. Prøv derfor selv at opleve den fantastiske og selvlysende effekt ved UV-maling, og tag et kig på udvalget hos wupti.com. Her finder du kontrastfulde og flydende neonfarver til skarpe priser. Så kan du snart komme til at lyse op på dansegulvet.

UV-maling, der kan lyse alt op

Træk linjerne lange, lav et loop, og kombinér dine yndlingsfarver. Med UV-maling kan du slippe fantasien løs, og se det fantastiske farvespil lyse op, når UV-lyset rammer. Der findes derfor næsten ingen grænser, når det kommer til opfindsomheden – især ikke, hvis du finder din UV-maling hos wupti.com.

Her kan du nemlig finde:

  • UV-maling til pap, papir og gips
  • UV-maling til ansigtet
  • UV-maling til kroppen
  • UV-maling i sæt
  • Særskilte flasker med UV-maling

 

UV-maling til dig

Hos wupti.com kan du også købe UV-maling til ansigtet og kroppen. Her kombinerer produkterne fluorescerende maling og ingredienser, som zinksulfid og strontiumaluminat, der får farverne til at lyse op, når de bliver ramt af UV-lys. Til mange af produkterne får du både UV-lommelygte med, så du selv kan se resultatet med det samme, samt pensel og svamp, så du kan lave de flotteste kunstværker. Mange af produkterne indeholder også et væld af neonfarver, som grøn, rød, gul, pink og blå. Så kan du nemt udsmykke dig med de helt rigtige nuancer.

Oplys festen med wupti.com

Hos wupti.com kan du også finde et væld af andre UV-produkter, som kan sætte aftenen i det helt rigtige skær. Vi har blandt andet også UV-knæklys som armbånd, solbriller og kasketter. Det vil med garanti gøre dig til festens midtpunkt, når du med dit vilde skær erobrer dansegulvet.

Og skal festen kunne kaste det helt rigtige lyst på dig og dansegulvet? Så kan du også finde et væld af diskokugler, diskolys, strobelys samt UV-lommelygter i det store sortiment hos wupti.com. Her kan du nemlig vælge mellem et hav af farver og effekter, der får værelset til at føles som den vildeste klub og gulvtæppet til at ligne det mest festlige dansegulv. Prøv at se det selv, og dyk ned i de mange kvalitetsprodukter – du kan med garanti finde noget for dig til helt skarpe priser.