Kurv 0

Kamerastativ

Er du på udkig efter et kvalitets kamerastativ, der kan stabilisere dit kamera? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af kamerastativer, så du kan finde dét stativ, der passer lige til dig. Vi har alt fra fleksible ministativer til tripod fotostativer. Køb et kamerastativ og skyd skarpe billeder.

Hvilket kamerastativ skal jeg vælge? 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af kamerastativer i forskellige størrelser og former til gode priser. De fleste af vores kamerastativer er tripod-stativer med tre ben, der stabiliserer og sørger for, at stativet står solidt plantet på jorden. Vi har derudover også mini kamerastativer og enkeltfodsstativer med ergonomisk design, som du nemt og bekvemt kan justere. 

Med det store udvalg kan det være svært at vide, hvilket kamerastativ du skal vælge. Derfor har vi skabt et overskueligt overblik over udvalget, så du kan blive klogere på vores samlede sortiment. Vi tilbyder følgende:

  • Ministativer 
  • Enkeltfodsstativ
  • Foto og videostativ
  • Stativ til smartphone
  • Kamera og videostativ

 

Fleksible tripod-ministativer

Kunne du godt tænke dig et stabilt ministativ med smarte fleksible ben, som har uendelige justeringsmuligheder? Så tag et kig på wupti.com’s udvalg af ministativer. Her finder du lette kamerastativer med lækre gummibeklædte ben og gummiringe i ledsamlingerne, som giver stativet et fast greb. Det giver dig mulighed for at placere kamerastativet på skæve og ujævne steder som for eksempel i træer eller på pæle, som du ikke ville kun med et almindeligt stativ. Dette giver dig samtidig mulighed for at tage billeder fra unikke vinkler. Stativerne er ligeledes udstyret med skridsikre gummifødder og låse til kameravinklen. 

Fotostativ til smartphone

Med vores fotostativ til smartphone, får du nu mulighed for at tage gode kvalitetsbilleder uden rystelser. Du kan benytte vores tripod-ministativ til både Android, IPhone og actionkamera. Stativerne er kompakte med mulighed for at sammenfolde benene, så du nemt kan tage stativerne med på farten. Derudover medfølger en pose og en manual, så du hurtigt kan sætte dig ind i, hvordan stativerne virker. 

Trænger du til en ny smartphone, der skyder gode billeder? Så har wupti.com et stort udvalg af smartphones med kamera, der giver en lækker billedkvalitet. Her finder du et attraktivt sortiment af blandt andet IPhone, Samsung og Huawei i alle prisklasser.