Kurv 0

DAB+ radio

En DAB radio giver dig et bredt udvalg af digitale kanaler i perfekt lydkvalitet. Køb en DAB+ radio online i dag, og lyt til musik og programmer fra både ind- og udland.

Find din DAB+ radio hos wupti.com

Derfor skal du købe en DAB-radio

  • Mulighed for også at lytte til de digitale radiokanaler
  • Du får en kompakt radio med nemme betjeningsmuligheder
  • Let og moderne design

Kan du godt lide at lytte til radio i det daglige, er en DAB-radio lidt af et must-have. Den er perfekt at have stående i køkkenet eller i stuen, hvor du kan lytte til dine favoritprogrammer, imens du ordner dagens praktiske gøremål eller tager dig en afslappende stund på sofaen med en god bog. Et godt radioprogram er den perfekte baggrundsstøj, men du kan selvfølgelig også lytte mere koncentreret til alt fra musik til diverse programmer med både underholdning og dybere indhold. Se vores mange forskellige muligheder inden for radioer med DAB eller DAB+ her, og læs mere om forskellene på de to slags DAB-radioer nedenfor. 

Skal jeg vælge almindelig DAB-radio eller radio med DAB+?

DAB eller DAB+? Det kan være svært at gennemskue forskellen, hvis ikke du har sat dig grundigt ind i de forskellige typer af DAB-radioer. DAB er den første generation af DAB-radioer på markedet, imens DAB+ er efterfølgeren og dermed den nyeste version af DAB-radioer. De rene DAB-radioer har ikke længere automatisk adgang til de danske radiomaster, hvorfor en almindelig DAB-radio som udgangspunkt primært er for dig, der mest lytter til FM-kanaler, men som stadig gerne vil have en moderne radio i et lækkert design. I mange tilfælde kan din DAB-radio dog opgraderes til DAB+, så du alligevel kan få adgang til alle de digitale kanaler. De fleste almindelige DAB-radioer kan modtage kanaler med DAB+, idet det kun er visse ældre bilradioer og udvalgte DAB-radioer, der ikke har teknologien til at kunne imødekomme de nye behov. 

Køb en DAB-radio online hos wupti.com i dag

Det er skønt at have en lækker DAB-radio til rådighed, så du kan lytte til musik og radioprogrammer, når du har lyst. Hos wupti.com finder du både almindelige DAB-radioer samt radioer med DAB+, og du kan frit vælge netop den model, der tiltaler dig mest. Tag et kig på de forskellige designs, og vælg din DAB-radio i dag!

Er du vild med god lyd, kan du også tage et kig på vores øvrige sortiment af radioer af høj kvalitet lige her.