Kurv 0

Radioer

Køb en radio til hjemmet og hør dine favoritprogrammer når og hvor som helst. Du finder både clock-, DAB-radioer i alle prisklasser her på siden. Så kan du blive underholdt imens du gør rent, laver mad eller bare hygger dig på sofaen. Køb din nye radio i dag på wupti.com! 

Køb en radio til dine favoritprogrammer

Hvorfor skal du købe en radio

  • Hør god musik og radioprogrammer overalt
  • Bliv underholdt, mens du laver mad eller gør rent
  • Få en stilren radio, der bidrager til indretningen

Køber du en radio, får du mulighed for at høre dine favoritkanaler i dit foretrukne rum. Skal du underholdes imens du laver mad? Eller måske imens du klarer rengøringen? Måske skal din radio bare fungere som baggrundsmusik til hyggelige aftener. Uanset hvad får du god lyd og lækkert design med radioerne her på siden.

Med de nyere modeller får du både radio og højttaler i ét. De kan oftest også også kobles på Bluetooth og bruges som trådløse højttalere til din telefon.

Hvilken radio skal du vælge

Generelt kan du vælge mellem disse radio-typer:

  • Clock-radio: Clock-radioen kan bruges som et musikalsk vækkeur. Den giver dig musik- og radioprogrammer, og sørger samtidig for, at du ikke kommer for sent på arbejde.
  • DAB-radio: Den digitale radio er totalt støjfri. Det er det nyere, populære valg, som også er nem at betjene. Du finder bl.a. radiokanalerne vha. navne frem for frekvenser.

De fleste radioer fås i en kombination af to eller flere af de ovenstående typer, så du kan få præcis det, du skal bruge.
 

Hør dine radiokanaler i dag

Gå på opdagelse i vores store udvalg af radiofunktioner, -mærker og -design her på siden. Bestil i dag, og gør det bedste radio-køb hos wupti.com!