Kurv 0

Android Tablets

Markedet for Android tablets er stødt stigende og der findes et stort udvalg af det populære alternativ til de prisdyre udgaver fra Apple. Og netop udvalget finder du her på wupti.com, hvor du kan købe din nye Android tablet fra mærker som Acer, Samsung, Lenovo og Huawei.

Bredt udvalg af Android tablets

 

Tre fordele ved Android tablets

  • Mange muligheder med Android tablets
  • Alle dine favorit apps
  • Tilpas din brugeroplevelse
     

Mange muligheder med Android tablets  

Du er ikke nødsaget til at vælge en iPad, hvis du vil have en ny tablet. Markedet for alternativer har aldrig været stærkere. Særligt inden for tablets med Android som styresystem er mulighederne mange. Og en klar fordel ved at gå uden om Apple til fordel for en tablet med Android er faktisk netop at finde i udvalget:

Du finder nemlig næsten med garanti en Android tablet, der passer til det, du gerne vil: I forhold til iPad er der langt flere størrelser at vælge mellem, ligesom mange forskellige mærker producerer tablets med Android. Fx Samsung, Sony eller Acer. Endelig er pris-spændet langt større, hvilket betyder, at du både kan få vilde topmodeller, men i modsætning til hos Apple også budget-modeller til under 1.000 kr.

Alle dine favorit apps

Selvom udvalget af apps til Android tablet endnu ikke helt kan måle sig med udvalget til iOS, så finder du stadig en stor mængde af spændende og sjove applikationer til din Android tablet. Alle dine favorit-apps er tilgængelige i Google Play. Gå på opdagelse i kategorier som ”Skriveapps”, ”Fotoapps” og Musikapps etc.

 

Tilpas din brugeroplevelse

I tillæg til de mange modeller fra forskellige brands samt udvalget af apps i Google Play kan du med en Android tablet i langt højere grad tilpasse din brugeroplevelse. På dette punkt adskiller Android tablets sig markant fra sine konkurrerende modstykker hos Apple og Windows, hvor software og udseende er låst fast. Med en Android tablet kan du imidlertid gøre din tablet personlig fx igennem widgets. Widgets er små interaktive programmer, som kan ligge i brugerfladen fx startskærm eller låseskærm. Du kan få widgets til mange forskellige behov fx underholdning, nyheder, musik og meget andet.

 

Køb android tablets online her hos wupti.com

Hos wupti kan du altid finde et bredt udvalg af android tablets, hvor du nemt kan vælge mellem mange forskellige mærker, så du hurtigt finder en android tablet, der matcher dine behov. Når du har fundet din favorit, er der blot tilbage at lægge den i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din bestilling med det samme. Køb android tablet i dag hos wupti og få hurtig levering.