Kurv 0

Tablets

Tablets er i dag er blevet allemandseje, som findes i de fleste husstande. Og her på wupti.com vokser vores udvalg hele tiden, så vi følger med udviklingen og du til enhver tid kan finde en spritny tablet i vores sortiment - selvfølgelig altid til en skarp pris.

Brug din tablet eller iPad mere

Uanset hvordan du fortrækker at bruge din iPad eller tablet, så har vi her på siden samlet et bredt udvalg af forskelligt tilbehør der kan gøre det meget sjovere at bruge den! Du kan finde alt fra smarte og funktionelle sovers og stativer, til tastaturer og den populære Apple pencil. Med det rette tilbehør er der ingen grænser for hvordan du kan bruge din tablet.

Værd at vide om tablets

På wupti.com har vi samlet et bredt udvalg af de populære iPads og prisvenlige tablets. Med en tablet har du mulighed for at have læsning, læring, streaming og meget mere direkte ved hånden. De nyeste modeller fungerer som håndholdte mini computere og kan let bruges både på arbejdet og i din fritid.

 

Tre fordele ved at vælge en tablet

  • God til hverdagsopgaver som e-bogslæsning, surfing på nettet osv.
  • Nem at tage med overalt
  • Skræddersy din tablet med apps, der passer til dine behov
     

1. Hvorfor købe en tablet?

Hvis du er til hardcore gaming eller arbejde med krævende medieopgaver, er en tablet måske ikke det rigtige valg for dig. Men mange forbrugere har slet ikke brug for tung ydelse, og så kan en tablet eller en iPad være et godt valg, fordi den kan bruges til det meste andet, er nem at personalisere med apps og samtidig er nem og smart at betjene.

En tablet er oplagt til film, læsning af e-bøger eller surfing på nettet. De har ofte lang batteritid og er nemme at tage med overalt. Ved at vælge apps og spil kan du skræddersy din tablet, så den passer lige akkurat til dine behov.

 

2. Hvilken tablet skal du vælge?

Når du har besluttet dig for at købe en tablet, er du klar til næste fase: Hvilken skal du vælge? Her er der flere faktorer som kan være værd at overveje. En af de første ting at overveje er styresystem. Valg af tablet er nemlig i høj grad et valg af styresystem, som du kender det fra din smartphone.

Udvalget af Android er kæmpestort med modeller fra Samsung, Sony og mange flere. Leder du efter en billig tablet til under 1000 kr. er tablets med Android og Windows også et godt bud, da du her kan få tablets i et prisleje, som Apple ikke kan matche.

Apple iOS findes kun til den meget populære iPad, mens Windows 8 findes til flere modeller fra forskellige producenter fx Lenovo og Acer. Windows 8 tabletter leveres typisk med fuld Office-pakke, og de smarte 2-1 enheder med tablet og bærbar i én er typisk Windows.

Du kan læse meget mere om hvordan du vælger den rigtige tablet.

 

3. Stort udvalg af tilbehør gør din tablet mere anvendelig

Voksende udvalg af apps sammen med ligeledes voksende udvalg tablettilbehør giver dig endeløse mulighed for at få en perfekt oplevelse med din tablet:

Eksempelvis kan du med en Stylus, der fungerer som en skrivepen, hurtigt og nemt skrive og tegne. Du får en naturlig og mere effektiv notatteknik, som gør dig ekstra produktiv. Du bliver også mere produktiv med et keyboard cover, der fungerer som almindeligt beskyttende cover såvel som tastatur.

Derudover kan du selvfølgelig få et kæmpeudvalg af almindelige covers og sleeves. Alle designet til at beskytte din tablet bedst muligt, men samtidig er der mange, som gør det muligt for dig at give din tablet et helt unikt udseende. Du kan få mange forskellige farver og masser af forskellige design.

 

Køb din nye tablet online på wupti.com

Find din nye tablet fra udvalget hos wupti.com. Vi har altid alle de nye modeller og du kan bestille hjem med hurtig levering uanset hvilken model.