Kurv 0

KONKURRENCEBETINGELSER

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos wupti

LÆS  WUPTI’S PRIVATLIVSPOLITIK HER

Ved de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af wupti, medmindre andet er beskrevet. wupti forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod wupti.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er wupti’s ejendom og må ikke overgives til tredje part med mindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. 

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver wupti’s ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan wupti kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene wupti, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder wupti sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. wupti kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, pr. telefon, e-mail, post etc.

wupti kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. wupti.dk, Facebook etc.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.​

​Ved deltagelse i konkurrencer på nyhedsmail el. Facebook eller andre konkurrencer, hvor vinderen kontaktes direkte, er man indforstået med, at der foreligger en svarfrist på 7 dage efter vinderen er blevet kontaktet af wupti. Overholdes denne svarfrist ikke, forbeholder wupti sig retten til at finde en ny vinder.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos wupti er man indforstået med konkurrencereglerne.

wupti forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. wupti’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Læs vilkår for behandling af cookies her.