Kurv 0

Boldbassiner

Styrk dit barns motorik gennem sjov leg i et boldbassin. Trendy velourbassiner i afdæmpede farver til placering i stuen eller farverige legetelte til børneværelset eller udendørs brug. Vælg et boldbassin til din baby efter placering, så det matcher både indretning og barnets behov. Se udvalget her på wupti.com.

Vælg et boldbassin til baby

Hvorfor have et bold-bassin?

  • Dit barn udvikler sin motorik naturligt
  • Det er sjov og leg for de allermindste
  • Du kan lade barnet lege selv under opsyn

Motorikken styrkes naturligt med bolde og balance i et bassin fyldt med bolde. De mange bolde er sjov leg for babyer, og du kan trygt lade dit barn lege selv, mens du holder øje fra vasketøjsbunken.

Hvad er et godt boldbassin til baby?

Der findes både forskellige faconer og stilarter – hvilket boldbassin passer til dit barn og dine ønsker?

  • Vælg den rigtige facon – de findes i runde, firkantede, trekantede, og så findes de som legetelte, biler eller hele legestationer. Den rigtige facon er den facon, der passer ind i din indretning, i din boligs størrelse og til det, som du gerne vil give dit barn. Til hjørner vælger mange de trekantede eller firkantede, fordi de kan placeres helt inde mod væggen – dette sikrer, at barnet kun kan smide bolde ud over en eller to af siderne. Den runde model stilles typisk frit i rummet, ligesom bold-bassiner formet som biler eller legestationer kræver god plads midt i et rum.
  • Der findes flere stilarter – ud over forskellige størrelse, faconer og antal bolde, er der også forskellige stilarter. Bassiner i børnevenlige og farverige faconer vælges ofte til børneværelset, mens de mere afdæmpede og trendy modeller er velegnede til stuen og andre opholdsrum for voksne. Vælg stilart efter placering, og vælg en model som passer ind i indretningen. 

Hvis du ønsker at anvende bassinet udendørs, kan du overveje at vælge en model med overdækning for solbeskyttelse. Alle boldbassiner er letvægtsmodeller og nemme at flytte på, ligesom alle modeller har vaskbare bolde og godkendte materialer. 

Vælg et bold-bassin i vores store online udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.