Kurv 0

Babylegetøj og tumling

Hos wupti.com kan du finde et bredt sortiment af populært baby legetøj til de skarpeste priser. Vælg blandt andet mellem legetøj fra mærkerne Disney, Goki, Lamaze og mange flere. Uanset hvilket legetøj til babyer du søger, kan du finde det lige her hos wupti.com.

Stort udvalg af babylegetøj

Fordele ved at aktivere sit barn med godt babylegetøj:

  • Aktivering med kvalitetslegetøj stimulerer babyer
  • Både motorisk og mentalt fremmes udviklingen
  • Leg skaber god kontakt til baby

Selvom leg med babyer uden tvivl er rigtig hyggeligt, er det faktisk også en hel del mere end dét. Der er nemlig utroligt mange fordele ved at lege og aktivere sin baby med legetøj af god kvalitet.

Eksempelvis stimulerer godt babylegetøj i høj grad babyer således, at deres udvikling fremmes betydeligt. Både motorikken og de psykosociale egenskaber forbedres og udfordres på positiv vis, hvilket er en af grundene til, at vores udvalg af babylegetøj er nøje udvalgt. Ligeledes bliver babyens sanser også stimuleret ved hjælp af de flotte og udtryksfulde farver. Derudover vil man også kunne nyde en god kontakt til babyen under legen, hvorved båndet mellem den voksne og babyen styrkes.

De forskellige typer af baby legetøj

Der findes et bredt udvalg af babylegetøj, så du altid kan finde det rette til anledningen – hvad end der er tale om ulvetimen, morgenstunden eller noget helt tredje. Vores udvalg indeholder bl.a.:

  • AktivitetstæpperNår din baby skal have mulighed for at ligge og aktivere sig selv, er et aktivitetstæppe lige sagen. Her ligger baby typisk på ryggen, mens legetøjet ovenover udforskes og undersøges. Din baby kan dog også sagtens placeres på maven i kortere perioder for at træne nakken.
  • BideringeSpecielt i den første tid, mens din babys tænder er ved at vokse frem, klør gummerne ofte utroligt meget. Her er bideringe suveræne, da de lader din baby bruge sin motorik samtidig med at kløen kan stilles.
  • Nusseklude: Bløde og lodne nusseklude har på mange børn en beroligende effekt, der kan gøre putningen nemmere eller blot trøste lidt i urolige eller ophidsede situationer.
  • UroerUanset om det er legetid eller puttetid, kan uroer ofte være til stor gavn. De virker stimulerende og lader barnet sanse, når det er legetid, men kan ligeledes lade barnet koble af og lulle det i søvn ved aftenstid.

 

Find nyt babylegetøj lige her hos wupti.com

Hos wupti.com er udvalget for de mindste utroligt bredt. Uanset hvilket babylegetøj du søger, kan du finde det her til en utrolig skarp pris, så alle kan være med. Tag et kig blandt de mange muligheder og bestil jeres nye babylegetøj online hos wupti.com – så er det hos dig lige straks!