Kurv 0

Skråstole

Det kan være svært at finde ud af, hvilket udstyr der skal bruges til en lille baby. En skråstol er dog altid et godt valg, og her hos wupti.com kan du finde skråstole til baby i mange forskellige modeller. Vi har både skråstole, der bevæger sig manuelt efter barnets bevægelser, samt skråstole med forskellige hastighedsindstillinger, der får stolen til at vippe, så din baby falder til ro.

De bedste skråstole til babyer

Derfor skal du købe en skråstol til din baby

  • Skråstolen er et godt sted at sætte dit barn fra dig, når du gerne vil have hænderne frie til eksempelvis madlavning, imens baby stadig kan se dig
  • Skråstolens vuggende bevægelser får de fleste børn til at falde til ro
  • Nem at tage med rundt, og baby kan følge med og have god øjenkontakt med jer forældre, imens I spiser.

En skråstol til baby giver dig mulighed for at sætte baby fra dig for en kort periode, imens du ordner praktiske ting i hjemmet. Det anbefales ikke, at baby sidder i stolen i mere end 20 minutters tid ad gangen, men for mange forældre er det skønt at få hænderne frie lidt, uden at baby behøver at slippe dig af syne. Hos wupti.com har vi mange forskellige skråstole af både den manuelle og den batteridrevne slags. Se de mange muligheder her på siden og find din favorit. 

Hvilken skråstol skal jeg vælge til baby?

Når du skal vælge skråstol til dit barn, anbefaler vi dig først og fremmest at vælge en letvægtsmodel, som du nemt kan flytte med dig rundt i hjemmet, så baby altid kan se dig – også når du er i bad, laver mad eller snupper dig en hurtig bid morgenmad eller frokost. Dernæst kan du tage stilling til, om din stråstol skal være manuelt styret eller med batteri, og om den skal have forskelligt legetøj tilknyttet, som din baby kan hygge sig med. Se også vores mange andre udstyrsmuligheder til børn og baby her, hvor du finder alt, hvad du kan få brug for som nybagt forælder til en lille baby. 

 

Bestil en skråstol til din baby online hos wupti.com

En skråstol aflaster dig som forælder og er god underholdning for din baby, der hurtigt vil finde sig godt til rette i stolen. Hos wupti.com har vi flere modeller inden for skråstole i mange designs, så tag et kig på de forskellige løsninger og find en skråstol til din baby her i vores store sortiment.